Prøvetur i ny Tesla: 'Ikke en normal truck'

Se optagelser fra en prøvetur i den omdiskuterede bil herunder

Se Hamid Shojaees video fra prøveturen her. Video: AP/Newsflare.

Det skabte opmærksomhed og undren verden rundt, da Elon Musk i sidste uge præsenterede sit bud på en elektrisk pickup-truck, Tesla Cybertruck under et stort presseevent.

Dels var der bilens usædvanlige design, der adskiller sig markant fra andre Tesla-modeller og virker sært bekendt, men også den kiksede demonstration af bilens hårdførhed fik flere til at spørge, om Elon Musk have tabt sutten fuldstændig med den usædvanlige præsentation, der fik Teslas aktier til at styrtdykke.

Her går det helt galt under præsentationen af Tesla Cybertruck. Video: Tesla Motors

  Det har ikke været en succes indtil videre. Foto: Frederic J. Brown/Ritzau Scanpix Samfund Styrtdykker efter kæmpe fiasko

Samfund Dansk designer revser Tesla: - Ligner ekstremt meget vores model

Hvis man spørger software-udvikler og tech-entreprenør Hamid Shojaee, er der dog en mening med galskaben.

Hamid Shojaee var heldig at få en prøvetur i Cybertruck'en efter det heftigt omtalte pressemøde, hvilket han naturligvis forevigede på video.

Af optagelserne fremgår det, at alle ombordværende er voldsomt benovede over køretøjet, og især fremhæver ladet i rustfrit stål samt interiøret som noget helt særligt.

- Det her er ikke en normal truck! Den er sindssygt meget bedre! Sindssyg acceleration, tonsvis kabineplads, og ladet er kæmpestort, fortæller Hamid Shojaee til Newsflare.

Siden præsentationen har Tesla modtaget over 200.000 forudbestillinger på Cybertruck'en, oplyser Elon Musk på Twitter.

Se også: Bestillinger på ny Tesla-bil vælter ind

65 kommentarer
Vis kommentarer