Annonce:
Annonce:

Rød front – på bane med de allerhurtigste Ferrarier

Ferrari hylder deres vigtigste testkører med opvisning af fire af mærkets vildeste biler

Annonce:
Følg Biler

Lamborghini har Valentino Balboni. Porsche har Walther Röhrl, men Ferrari's cheftestkører, Dario Benuzzi, har levet et relativt stille liv, på trods af at han har været ansat hos det italienske adelsmærke i 46 år – det var altså indtil nu.

Hyldest til Defender – på offroadtur i Wales

Ferrari hylder nemlig nu deres testkører, som har været med til at afrette alle modeller og gøre dem tilnærmelige for almindelige (rige) mennesker siden Ferrari 246 Dino, i en video. Det er ham, der har kørt de sidste kilometer inden biler som Ferrari F40, F50, Enzo, 458 Italia og selv LaFerrari har fået blåstemplingen til at komme i produktion.

Manden kan køre en moderne Formel 1 i et tempo, der kunne få de fleste professionelle kører til at synke en gang ekstra, og selvom han har nået en alder, hvor de fleste italienere ville have trukket sig tilbage for at nyde vin, sol og tiramisu, så er Dario Benuzzi ikke helt indstillet på at hænge køredragten op endnu. Det forklarer han i et interview til det engelske magasin Top Gear i 2011.

- Jeg er en af de medarbejdere, der har været længst hos Ferrari, men jeg føler virkelig ikke min alder. Det er vigtigt. Jeg kan godt lide moderne musik og teknologi. Men jeg tror, det er stedet, der holder mig ung. Der må være noget i luften i Maranello.

Faldefærdig Ferrari bliver verdens femte dyreste bil

Se alle generation efter generation af Ferrari's vildeste superbiler få smæk på mærkets egen testbane Fiorano i videoen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: