Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Romantik i bilen: Sådan vinder du hjerter på fire hjul

Det er nemt at være romantisk - du skal bare lige vide hvordan. Få de gode råd her

Romantik og biler passer godt sammen. Her får gode tips til, hvad I skal lave på jeres næste køretur. Foto: Hyundai
Romantik og biler passer godt sammen. Her får gode tips til, hvad I skal lave på jeres næste køretur. Foto: Hyundai
Annonce:
Følg Biler

Tiden, hvor en bil i sig selv var nok til at imponere din - måske kommende - kæreste, er nok ved at være forbi.

I dag handler det mere om, hvad du bruger bilen til. Brugt rigtigt, kan en bil nemlig tilføre masser af romantik og gode oplevelser i dit parforhold.

Det forklarer ekspert i romantik Signe V. Bentzen, der arbejder som parterapeut og sexolog. 

- En bil kan være en del af den oplevelse af overskud og luksus, du kan tilbyde din partner. Bilen er den perfekte mulighed for at skabe romantik og gode dates, siger hun og uddyber:

- Grundlæggende er det altid romantisk at opleve noget nyt sammen, hvor I deler de oplevelser, der følger med, siger parterapeuten, der her giver syv bud på romantiske ting, I kan lave med en bil.

Hentet i regnen
Det er altid romantisk at blive hentet, når hun mindst venter det. Gerne når det står ned i stave, og hun ellers skal cykle hjem fra arbejde eller for eksempel har fløjet hele natten. Det går lige i hjertekulen, at du er der, henter hende og sørger for at hun kommer hjem så komfortabelt som muligt.

Romantik i det grønne
En picnickurv, et par varme tæpper og en tur ud i det grønne, nu hvor foråret er på vej, er super romantisk. Har du bil, så vælg et sted, hvor I normalt ikke kommer eller måske en gang før har haft en god oplevelse. Stedet kan også være en overraskelse for din partner, indtil I når frem. Vælg et sted med smuk natur og ro.

Lækker mad og drikke i det fri er en oplagt romantisk oplevelse. Foto: Pixabay
Lækker mad og drikke i det fri er en oplagt romantisk oplevelse. Foto: Pixabay

Film i det fri
Rundt om i landet holdes der jævnligt drive in biograf forskellige steder. Her parkerer I bilen, og ser filmen gennem forruden. Med mindre gearstangen kommer i vejen, er bilen et naturligt love seat - og med popkorn og hygge, er det som at være i sit eget lille rum. Det kan være meget romantisk, og den eneste hage er, at I måske ikke får set så meget af filmen.

Ud i det blå
Roadtrip, hvor I kører langt sammen, kan varmt anbefales, så længe der både er plads til samtale, kys, stilhed, dele en pose lakridser, tale videre om drømme og finurlige oplevelser. Det er en rejse ind i det intime, hvor I ligefrem kan mærke, at "lagene" lige så stille falder af, mens I bliver mere og mere jer selv. Det kan være meget zen at køre i mange timer.

En roadtrip i ud det blå er lig med frihed og kan være ganske romantisk. Foto: averie woodard/Unsplash
En roadtrip i ud det blå er lig med frihed og kan være ganske romantisk. Foto: averie woodard/Unsplash

Vugger i vandet
En køretur forbi landets mange havne og lystbådehavne et godt bud på en romantisk køretur. I kan evt. starte eller slutte med at spise en god frokost i en hyggelig lille havn og derefter køre langs kysten og se, hvordan miljø og kulturen forandrer sig. Hvis vejret er til det, kan I evt. tage en opfriskende dukkert undervejs. Det er en spændende måde at gå på opdagelse sammen og være turist i sit eget land.

En tur langs vandet og frokost i en lystbådehavn er blandt sexologens bedste bud. Foto: Thomas Mejer/Flickr
En tur langs vandet og frokost i en lystbådehavn er blandt sexologens bedste bud. Foto: Thomas Mejer/Flickr

Vilddyr
Knuthenborg Safaripark er ikke kun for børn og familier. En tur i den smukke park, hvor I kører rundt blandt de vilde og farlige dyr, er en super romantisk oplevelse. På vej hjem kan I køre for forbi Stevns klint, der også er super smukt og et romantisk sted at gøre et stop.

En tur i høet
En tur på landet - gerne hvor der er gamle gårde, marker og bølget landskab som eksempelvis på Djurs - er en oplagt romantisk ferie. På flere gårde, særligt de økologiske, er det muligt at komme inden for og se, hvordan de arbejder. Der er noget helt særligt ved at tage på landet og opleve roen og landskabet, siger Signe V. Bentzen og uddyber, at romantik og oplevelser også blot kan være små ændringer i den daglige trummerum:

- Vi har en tendens til at sidde fast i de samme rutiner i hverdagen, men der skal ikke meget til, for at der sker noget nyt. Du kan allerede starte i dag. Kør af motorvejen, tre afkørsler før I plejer på vej hjem fra arbejde - hvem ved, hvad der sker?

Artiklen er sponseret af Hyundai, der sætter fokus på, at deres nye model Hyundai i30, der havde dansk premiere første weekend i april , fås til priser fra 199.995,-

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: