Se de danske priser på Volkswagens overraskende cabriolet

VW T-Roc Cabriolet er noget så sjældent som en topløs SUV

Den åbne udgave af SUV'en T-Roc kan i Danmark købes fra cirka 367.000 kr. Foto: Volkswagen
Den åbne udgave af SUV'en T-Roc kan i Danmark købes fra cirka 367.000 kr. Foto: Volkswagen
Følg Biler

Volkswagen har valgt at skære taget af familie-SUV'en T-Roc. Resultatet hedder T-Roc Cabriolet, og modellen har nu fået danske priser.

Det oplyser Volkswagen Danmark i en pressemeddelelse.

Modellen kommer i to forskellige udstyrslinjer, nemlig Style og R-Line.

Style er den billigste udstyrsvariant, og T-Roc Cabriolet Style tilbydes i to motorvarianter, nemlig en 115 hk 1,0 TSI med seks-trins manuel gearkasse til en startpris på 366.996 kr. Det bliver samtidig den billigste variant af VWs nye høje cabriolet. Alternativet er en 150 hk 1,5 TSI med syv-trins DSG-gear til en pris fra 409.995 kr.

Vil man gerne have en mere sportslig profil til sin T-Roc Cabriolet, kan man gå efter R-Line-versionen, som både har et mere sportsligt ydre samt en mere sportslig opførsel. Køreegenskaberne er således mere direkte og dynamiske takket være en strammere og 10 mm lavere sportsundervogn, et progressivt styretøj og køreprofilindstilling, der giver føreren mulighed for at tilpasse gearskifte, motorrespons og affjedring.

Den sportslige R-Line-version tilbydes udelukkende i kombination med 1,5 TSI-motoren og syv-trins DSG-gear og koster fra 459.995 kr.

T-Roc Cabriolet 1,5 TSI R-Line accelererer fra 0 til 100 km/t. på 9,6 sek., har en topfart på 205 km/t. og kører op til 14,9 km/l ved blandet kørsel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bilgigant melder ud: - Vi har nok SUV'er

Ingen konkurrenter
Umiddelbart tegner det lovende for T-Roc Cabriolet, for reelt set har modellen ingen konkurrenter. Range Rover producerede i en periode en cabriolet-version af Evoque, men Range Rover-modellen blev aldrig rigtig nogen succes, og nu er modellen udgået.

Spørgsmålet er så, om manglen på konkurrenter skyldes, at VW har ramt et hul i markedet, eller om det mere hænger sammen med, at kunderne ikke rigtig efterspørger den slags biler.

Nu giver tyskerne i hvert fald den høje cabriolet en chance, og som det var tilfældet fra Boblen og Golf Cabriolet er den åbne T-Roc udstyret med en god gammeldags stofkaleche. Den er elektrisk betjent, og ved et tryk på en knap åbnes kalechen på 9 sekunder og lukkes igen på 11, hvilket også er muligt, mens bilen kører med hastigheder på op til 30 km/t.

Vil du have fuld udbytte af den åbne oplevelse, kan du tilkøbe et 12-kanals lydsystem med en effekt på 400 W, så både du og folk i nærheden kan få glæde af din playliste.

Superhurtig VW på stylter

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+