Se legetøjsbilen til 300.000

Har dine børn været ekstra søde i år, så giv dem en guldfarvet elektrisk legetøjsbil til 300.000 kr.

En guldfarvet elektrisk bil til børnene, der har alt - eneste problem er prisen. 300.000 kr. (Foto: PR)
En guldfarvet elektrisk bil til børnene, der har alt - eneste problem er prisen. 300.000 kr. (Foto: PR)

Det er ved at være op over med at nå at købe gaver, men har dine børn været ekstra søde, så findes den ultimative gave her. Specielt hvis de er bilinteresseret.

Problemet er bare, at Atom V8 Roadster, som den hedder, koster 284.329,47 kr. Ja, det er næsten 300.000 kr., og så sælges bilen udelukkende i Selfridges og Harrolds i London, to stormagasiner på Oxford Street.

850 hk og guldfarve - er der noget, du prøver at sige? Brabus bygger verdens hurtigste potensforlænger. (Foto: PR) Biler Hvem sagde potensforlænger?

Selve bilen er en 1:1,5 elektrisk bil med plads til to børn. Den er 2,7 meter lang og 1,2 meter bred, så designet ligner en krympet Aston Martin DB9. Bilen har en 48 volts elmotor med fire 12 volts batterier, som kan sende drengedrømmen til en topfart på 24 km/t – men bare rolig, bilen kan stoppes trådløst på op til 150 meter. Praktisk, hvis de kære små ikke helt har styr på evnerne endnu.

"Legetøjet" måler 2,7 meter. (Foto: PR)
 

Som en rigtig bil
Firmaet bag Atom har gjort sig umage med at give børnene den helt rigtige oplevelse, så styrtøjet er med tandstang ligesom på rigtige sportsvogne. Fælgene er aluminium og dækkene er almindelige bildæk. Lysene er LED, og der er selvfølgelig både horn, bag- og sidespejle.

Ægte læder og masser af knapper - en hver drengs drøm. (Foto: PR)
Ægte læder og masser af knapper - en hver drengs drøm. (Foto: PR)

En af de steder, hvor der må forsvinde mange penge, er i kabinen. Her er selvfølgelig et instrumentbord med rigtige knapper og batteri-indikator. Men som standardudstyr får du de små sæder læderbetrukket med kontrastsyning efter eget valg. Skal der mere til, kan du vælge Nappa-læder.

En elefant i nytårskjole? M-klassen, som GLE Coupé er baseret på, vejer omkring 2.150 kg. (Foto: Mercedes) Biler Shit – endnu en elefant i kjole

Det samme gælder karosseriet, som du, eller børnene selv vælger farve på, og så bliver farven professionelt påført hos en autolakerer. Skal netop dine børn stå ekstra ud, så kan man jo vælge guld-foliering, som bilen på billederne. Er det ikke nok, kan du tilmed få bilen udsmykket med Swarovski-krystaler. Så burde julen være reddet.

0 kommentarer
Vis kommentarer