Selvtægtsmand indrømmer: Har optegnet ulovlige parkeringsstriber i 20 år

En mand fra New Zealand blev så træt af biler, der parkerede dårligt på hans gade, at han for 20 år siden selv begyndte at male parkeringsstriber på gaden

Det er her, Russel Taylor har optegnet sine egne hjemmelavede, gule parkeringsstriber. Foto: Google Maps
Det er her, Russel Taylor har optegnet sine egne hjemmelavede, gule parkeringsstriber. Foto: Google Maps

For 20 år siden blev Russel Taylor fra Wellington i New Zealands så forbandet træt af det stigende antal af biler i hans nabolag, som ikke parkerede ordentligt.

Det skriver flere nationale og internationale medier – heriblandt Stuff New Zealand og BBC.

På den smalle gade med skarpe sving nær hans hjem opdagede han, at flere og flere biler begyndte at parkere på begge sider af vejen, hvilket betød at store biler såsom ambulancer ikke kunne komme forbi.

Derfor fandt han en spand gul maling frem fra garagen og optegnede parkeringsstriber ned langs Holloway Road for at sikre, at folk ikke parkede der.

Og det virkede.

Derfor er han blevet ved med at optegne striberne løbende de sidste to årtier, hver evig eneste gang de begyndte at svinde væk.

- Byrådet vil ikke gøre noget som helst, siger Russel Taylor, som flyttede ind på gaden i 1979, hvor stort set ingen ejede deres egen bil.

- Nu har det hele ændret sig, fordi området er blevet mere middelklasse og gentrificeret (ændring af et byområdes sociale status, red.).

Se også: Bestod du ikke køreprøven første gang? Så er du formentlig klog

Ulovligt!
Byrådet er dog ikke ligefrem imponeret over Russel Taylors ulovlige selvtægt, som de kalder for en ’falsk trafikvejledning’, som de nu vil have fjernet.

Talsmand for byrådet, Richard MacLean, udtaler til Stuff New Zealand, at de godt er klar over parkeringsproblemet på Holloway Road, og at de nu overvejer at opsætte ’parkering forbudt’-skilte senere på året.

Ifølge Richard MacLean er det meget usandsynligt, at Russel Taylor vil blive straffet for hans langvarige selvtægts-kampagne mod parkering på gaden, som den handlekraftige selvtægtsmand på ingen måde fortyder:

- Det er et stort bidrag til sikkerheden, siger Russel Taylor til BBC og fortsætter:

- Det er en protest mod byrådets manglende indsats. Biler parkerer i hjørnerne, og til tider kan brandbiler og skraldebiler ikke vende om, fordi biler har parkeret på begge sider af vejen. Der er også et stigende problem med, at folk kører alt for stærk ned af vores smalle vej.

Nu ser det dog altså ud til, at Russel Taylor kan lade malingen blive stående i garagen, hvis byrådet holder deres ord med nye parkeringskilte i området.

Biler - 31. jul. 2017 - kl. 14:13 Ny teknologi skal forhindre motorcykel-ulykker

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen