Skattesnydere får smadret deres luksusbiler af en bulldozer

Den filippinske regering har knust cirka 20 illegalt importerede biler for at sende klar besked: Stop jeres skattefusk

Flere luksusbiler fra blandt andet Jaguar, BMW og Mercedes-Benz blev tirsdag stedt til hvile på grusom vis på en parkeringsplads i Manila, Filippinerne.

Bilerne var sammen med enkelte klassikere som Alpina 7-serie og en åben Chevrolet Corvette C3 blevet importeret illegalt til landet, beslaglagt og dømt til døden af de filippinske myndigheder.

Det skriver Fox News.

Landets præsident, Rodrigo Duterte, deltog selv i henrettelsen, der var gjort til en offentlig ceremoni med hornmusik og engelsktalende speaker til at præsentere bilerne.

Hverken cabrioleter eller luksusbiler kunne modstå bulldozerens larvefødder. Foto: Romeo Ranoco/Ritzau Scanpix
Hverken cabrioleter eller luksusbiler kunne modstå bulldozerens larvefødder. Foto: Romeo Ranoco/Ritzau Scanpix

Minister: Det vil aldrig lykkes
Filippinerne har i mange år haft store problemer med skatteunddragelse, og præsidenten håber, at den knasende lyd af metal og glas, der krøller sammen og knuses under en gryntende bulldozer, får landets skattesnydere til at tænke sig om.

Rigsdagen i Sverige forsøger nu for anden gang at få svenskerne til at lægge mobilen fra sig, når de sidder bag rattet. Arkivfoto: Nanna Kreutzmann/Ritzau Scanpix Biler Sverige gør farlig vane forbudt: Nu må svenskere heller ikke tale i mobil bag rattet

- De kan ikke have biler som disse. Men de må godt få noget. Lav legetøj ud af dem, sagde Rodrigo Duterte efterfølgende ifølge Reuters.

Finansminister Carlos Dimongue tilføjede:

- Skatteunddragelse kan ikke betale sig i Filippinerne, så lad være med at prøv. Det vil aldrig lykkes dig.

En mand fra Düsseldorf bruger to Smart mikrobiler som 'bogstøtter' i sin indkørsel. Nu har han god plads til at navigere ind og ud. Foto: Lawrence Jackson/AP/Ritzau Scanpix Biler Tysk mand tog utraditionelle midler i brug for at holde indkørslen fri

104 kommentarer
Vis kommentarer