'Skeløjet' mand prøvekørte VW Up: Vendte aldrig tilbage med bilen

En 47-årig kvinde havde sat sin bil til salg, men en prøvechauffør stak af med bilen

En VW Up er blandt de mest populære bilmodeller i Danmark, og søndag mistede en 47-årig kvinde sit eksemplar i forbindelse med en prøvetur. Modelfoto: VW
En VW Up er blandt de mest populære bilmodeller i Danmark, og søndag mistede en 47-årig kvinde sit eksemplar i forbindelse med en prøvetur. Modelfoto: VW

En 47-årig kvinde fra Nærum fik søndag besøg af en mand, som skulle prøvekøre den VW Up, som hun havde sat til salg.

Manden vendte dog aldrig tilbage fra prøveturen med bilen, og derfor meldte kvinden bilen stjålet klokken 12.36.

Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

- Manden beskrives som dansk af udseende, 25-29 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden, lyst, kort hår og skeløjet. Han var iført sort T-shirt og sorte shorts, oplyser politiet i døgnrapporten.

Se også: Nu holder politiet særligt øje her

I onsdags gik det også galt i forbindelse med en prøvetur af en bil. Her blev en Audi S4 stjålet fra en forhandler, da en kunde havde prøvekørt bilen og efterfølgende lod den stå i tomgang.

Forsikring dækker ikke nødvendigvis
FDM har samlet en række gode råd til, hvordan man sælger sin bil privat.

- Aldrig lad en køber prøvekøre din bil alene. Hvis du frivilligt har udleveret nøglerne, og han stjæler den, risikerer du ikke at være dækket af din forsikring, lyder ét af rådene.

Du finder resten her.

- Inden du giver den kommende køber lov til at køre af sted med bilen, skal du notere kørekortnummeret. Du er forpligtet til at se købers kørekort, da du overtræder færdselsloven, hvis du overlader en bil til en person uden gyldigt kørekort, skriver FDM desuden.

Se også: Vigtig opfordring til bilister: - Lad være med dette

43 kommentarer
Vis kommentarer