Skoda overgår Elon Musks raketaffyring: Sender bil succesfuldt til Mars

I en ny video demonstrerer Skoda, hvordan man forholdsvis let kan rejse til Mars i en af mærkets biler. Men rejsen dertil er måske lidt anderledes, end mange havde forestillet sig

Skoda er den første bilproducent, der succesfuldt har gennemført en mission til Mars.

Inspireret af Teslagrundlægger Elon Musks mislykkede forsøg på at sende en Tesla i kredsløb om planeten, har Skoda forsøgt sig med samme stunt. Det lykkes uden de store problemer, og astronauten formår sågar at "lande" bilen.

Det fremgår af en ny video, som Skoda i Frankrig har lavet.

Der er bare lige den detalje, at Skodaen ikke har rejst gennem rummet for at nå Mars, som det er tilfældet med Teslaen. For det er ikke planeten Mars, men rettere den lille franske landsby af samme navn, som Skoda har sendt deres bil til.

I videoen ser man derfor Skodaen bevæge sig gennem landlige franske omgivelser frem for verdensrummet.

Luksusbilerne er blevet illegalt importeret til Filippinerne. Biler Skattesnydere får smadret deres luksusbiler af en bulldozer

Rød som Roadster
I lighed med Elon Musks raketaffyring er Skodas video et PR-stunt, der er målrettet Skodas franske købere. Videoen gør bevidst grin med den fejlslagne Marsrejse, og Skoda har genbrugt flere elementer fra den rigtige raketaffyring.

Bilen, en Skoda Superb sedan, har samme røde farve som den Tesla Roadster, der i øjeblikket svæver rundt et sted i rummet. Manden bag rattet i Skodaen er også iført rumdragt ligesom mannequindukken i Teslaen, og på displayet i Skodaens instrumentbord står der "Don't panic Elon!", gå ikke i panik, Elon. En klar reference til beskeden på Teslaens display: "Don't panic!".

Ulig Teslaen fuldfører den røde Skoda sin mission, og astronauten bliver budt velkommen af lokalbefolkningen. Den elektriske Roadster, der blev sendt afsted 6. februar, skød forbi Mars og bevæger sig nu i stedet mod et asteroidebælte.

Daniel Craigs Aston Martin Vanquish er nr. 007 af kun 100 bygget, og bilen er specialfremstillet efter skuespillerens ønsker. Foto: Christie's Images Ltd 2018 Biler Agent 007 sælger sin sjældne Aston Martin

41 kommentarer
Vis kommentarer