Skovsvin: Tømte bilen for skrald på rasteplads

Blandt skraldet var der blandt andet et musikanlæg, en ovn og en blæser

Dette triste syn mødte medarbejdere fra Billund Kommune på en rasteplads tæt på Hejnsvig. Foto: Park & Vej, Billund Kommune
Dette triste syn mødte medarbejdere fra Billund Kommune på en rasteplads tæt på Hejnsvig. Foto: Park & Vej, Billund Kommune

Blot fire kilometer fra en genbrugsplads valgte, hvad man nok bedst kan betegne som skovsvin, i weekenden at efterlade en stor mængde skrald på en rasteplads syd for Hejnsvig ved Ribe Landevej.

Det skriver JydskeVestkysten.

Som du kan se på billedet over artiklen, var det et trist syn, der mødte ansatte fra Billund Kommune Vej & Park, som opdagede det efterladte skrald.

Se også: Kvinde meldte bil stjålet: Havde i virkeligheden glemt håndbremsen

Skraldet tæller blandt andet et gammelt musikanlæg, flere forskellige typer af hårde hvidevarer og en blæser.

- Det er sørgeligt og meget utroligt, at man kan finde på at aflæsse så meget affald i naturen, da det ligger ind i skovkanten på den ellers så skønne og velplejede rasteplads. Det er også utroligt, man gør det, når der fra stedet er højst fire kilometer til en genbrugsplads, siger driftsleder Christian Iversen, Park & Vej i Billund Kommune, til JydskeVestkysten.

Sørgeligt
Selv om skraldet er efterladt af en ukendt bilist, var det Christian Iversen, som måtte sende medarbejdere ud for at rydde op på rastepladsen.

- Man bliver virkelig så ked af det. Det gør mine medarbejdere også, for de går virkelig op i, at der skal være rart og se godt ud, siger Christian Iversen til JydskeVestkysten.

Se også: Bilist gik amok ved helleanlæg: Trak pludselig en pistol

Skovsvin er et velkendt problem. Tidligere på året havde en 20-årig mand efterladt en stor mængde skrald på en vej tæt ved Hovslund Stationsby. Manden havde dog ikke tænkt på, at hans navn stod oplyst på skraldet, hvorfor politiet nemt kunne finde ham.

Hvis man smider affald i naturen, kan man risikere at få en bøde.

67 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere