Annonce:
Annonce:

Skrot for millioner: Her slagter de Ferrarier

En bilophugger i USA har specialiseret sig i eksotiske sportsvogne fra Italien. I denne video kan du få en noget atypisk bilkirkegård at se 

Annonce:
Følg Biler

Ferrari, Lamborghini og Maserati producerer som bekendt nogle af verdens mest udsøgte sportsvogne, som i den grad drejer hoveder, når de bliver vist frem i gadebilledet. Der er tale om biler, som ofte er en mindre formue værd, og som rummer udgifter til vedligehold, der kan gøre de fleste almindelige mennesker noget blege i ansigterne.

Men selv eksotiske italienske biler bliver ældre. Nogle kommer ud for uheld, andre får mekaniske skader, der er så dyre at udbedre, at det måske ikke kan betale sig at redde dem.

Verdens hurtigste bil kører på el

Og her kommer bilophuggeren Ferrparts i Sacramento, Californien ind i billedet. Her har man nemlig specialiseret sig i at hugge biler fra Ferrari, Lamborghini og Maserati op i stumper, så ejere af rullende italienske eksotikere kan vedligholde sine biler om ikke billigt, så billigere end det ellers ville kunne lade sig gøre.

Deres lager er næsten 4.000 kvadratmeter stort, og her holder blandt meget andet gamle Ferrari Testarossaer, Ferrari 308'ere side om side med bl.a. Lamborghini Murciélago og Maserati Coupé.

I videoen herover kan du se med, når Youtube-fænomenet Rob Ferretti besøger den noget atypiske bilkirkegård i Californien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: