Skulle have luft for kærestesorger: Gik balalajka hos Porsche-forhandler

20-årig mand kørte frontalt ind i butiksfacade, lavede hjulspind og gav sig til at tegne med sprittusch på sportsvogne

Manden stoppede angiveligt først, da røgen fra de ødelagte dæk fyldte hele butikslokalet hos Porsche-forhandleren. Foto: Colourbox
Manden stoppede angiveligt først, da røgen fra de ødelagte dæk fyldte hele butikslokalet hos Porsche-forhandleren. Foto: Colourbox

Når livet gør ondt, kan det virke lettende at få luft for sine frustrationer.

Hvordan man gør det, er det kun fantasien, der sætter grænser for. I Toronto, Canada, lod en 20-årig mand mandag aften sin indre ventil åbne helt op, da han efter sigende skulle bearbejde sorgen efter et forlist parforhold.

Ved 23-tiden satte manden sig ifølge Vice bag rattet af sin bil, en Toyota Yaris, og besluttede sig for at hamre den ind gennem glasfacaden hos en lokal Porsche-forhandler.

Hvorfor frustrationerne skulle gå ud over Porsche-forhandleren, vides ikke, men da den nærmeste politistation har adresse bare et stenkast derfra, var politiet hurtig til at rykke ud til gerningsstedet. Her blev betjentene mødt af et mærkværdigt syn.

Artiklen fortsætter under opslaget:

Skrev på bilerne
Umiddelbart efter at den unge mand havde torpederet butiksfacaden, trykkede han speederen i bund og lavede hjulspind, så dækkene brændte af, og butikslokalet til sidst var opslugt af røg.

Derefter steg manden ud af sin bil, fattede en vandfast sprittusch og gav sig til at skrive på flere af forretningens sportsvogne. ’Eve’ skrev han eksempelvis på en gul Porsche.

- Han lader til at have været motiveret af et kærestebrud, siger Dan Hoffmeyer, en talsmand for det lokale politi, til Toronto Star og tilføjer:

- En del af den graffiti, han lavede, ser ud til at have en relation til ekskæresten. ’Nu skal jeg vise dig’. Hvad det var hans intention at vise hende, ved jeg ikke.

Artiklen fortsætter under opslaget:

Det koster nu 2000 kroner at parkere mere end 25 timer på en rasteplads. Parkerer chaufføren på til- eller frakørselsramperne, koster det 3000 kroner. Arkivfoto: Carsten Snejbjerg/Ritzau Scanpix Biler Rastepladsejer: Lastbilerne fylder stadig for meget

Havde ’en dårlig dag’
Adskillige af forretningens biler blev beskadiget under episoden. Politiet estimerer, at skaderne på bygningen løber op i omkring 25.000 dollar, mens bilerne vurderes til at være beskadiget for 50.000-75.000 amerikanske dollar. Altså en samlet regning på, hvad der svarer til 490.000-650.000 danske kroner.

En medarbejder, der var blandt de første på gerningsstedet, fortæller til CityNews Toronto, at den 20-årige mand som svar på spørgsmålet om, hvad han dog lavede, sagde: ’Jeg har bare en dårlig dag’.

Hvordan sagens offer - bilforhandleren - reagerede på skaderne mod hans forretning, melder historien ingenting om. Men da de lokale reportere fra CityNews Toronto dagen derpå sendte live fra gerningsstedet, var stedet åbent for kunder.

Ingen mennesker kom til skade i forbindelse med episoden.

Blandt de skadede biler er en Dodge Challenger, en Corvette Z06 og en Ford Mustang. Politifoto Biler Smadrer for millioner: Fire unge kører vanvidskørsel hos forhandler

35 kommentarer
Vis kommentarer