Skynd dig: Tesla lover rabat til nye kunder

Elon Musk og co. har indledt sommeren med endnu et af deres velkendte henvisningsprogrammer, som kan give nye kunder en god rabat frem til 15. juli

Med en henvisning kan du slå en sjat af prisen på bl.a. Model S frem til den 15. juli. Hvis du allerede ejer en Tesla, får du en række eksklusive gaver – alt afhængig af hvor mange venner du henviser. (Foto: PR)
Med en henvisning kan du slå en sjat af prisen på bl.a. Model S frem til den 15. juli. Hvis du allerede ejer en Tesla, får du en række eksklusive gaver – alt afhængig af hvor mange venner du henviser. (Foto: PR)

Kender du en, der drøner rundt i en Tesla? Og ville du ønske, at det var dig selv?

Så er det nu, at du - eller rettere sagt I - skal slå til. Det amerikanske elbilfirma udlover nemlig en særlig rabat til nye kunder på 1000 dollars, det svarer til 6670 danske kroner. Tilbuddet gælder frem til den 15. juli.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Du kan dog kun få rabatten, hvis du er blevet henvist af en nuværende Tesla-ejer, og rabatten gælder kun ved køb af Model S eller Model X.

Bilen blev solgt af det britiske auktionshus Silverstone Auctions. (Foto: Silverstone Auctions) Bilnyheder Simon Spies' Mercedes solgt på auktion - så dyr var den

Der er naturligvis også fordele at hente for de nuværende Tesla-ejere, som henviser deres venner.

Alt afhængig af hvor mange venner og bekendte de henviser, får de en række gaver fra Tesla – lige fra en eksklusiv Tesla-jakke til specialdesignede hjul, som øger din bils ydeevne.

Opgrader din Tesla
Tesla giver dig bedre og bedre gaver, jo flere venner du henviser.

Hvis du som nuværende ejer af en Tesla får overtalt en enkelt kammerat, deltager du i lodtrækningen om en spritny Model X P90D med såkaldt Ludicrous Mode.

Det er en opgradering, som gør bilen betydeligt hurtigere i både topfart og acceleration, sådan at 0-100 km/t klares på blot 2,8 sekunder, mens topfarten øges med 20 procent.

Balladen om dieselbilerne startede sidste år, da man fandt ud af, at Volkswagen-koncernen har anvendt en snydesoftware i flere forskellige dieselmotorer. (Foto: VW) Bilnyheder Sådan har skandalesager påvirket danske bilkøb

Henviser du to personer, får du udover muligheden for at deltage i konkurrencen også en af Teslas helt egne 'mandetasker', som naturligvis matcher din vogns interiør.

Ved tre henvisninger giver Tesla dig en af deres eksklusive jakker, mens du ved fire henvisninger vil få en invitation for to til åbningen af Teslas nye kæmpe-fabrik 'Gigafactory' i slutningen af juni.

Endelig får du et eksklusivt sæt af 21" specialdesignede Arachnid-hjul i sort, sølv eller grå, hvis du får overtalt fem venner eller bekendte til at købe en Tesla.

Det er tredje gang, at Tesla har forsøgt sig med et henvisningsprogram. Senest lovede de blandt andet en gratis Model X væk til den første, som henviste ti venner til Tesla.

Der er kun få billeder af Millecavalli, men der er ingen tvivl om, at designet matcher de mange kræfter. (Foto: Mazzanti Automobili) Bilnyheder Mamma mia! Ny vanvittig italiensk superbil har 1000 hk

36 kommentarer
Vis kommentarer