Slog og svinede betjent til: Én kørte uden sele - men to blev anholdt

En motorcykelbetjent fra Østjyllands Politi fik travlt, da vedkommende standsede en bil, hvor passageren ikke havde sele på

To mænd blev anholdt efter en 25-årig ikke var tilfreds med at få en bøde for at køre uden sele. Foto: Colourbox
To mænd blev anholdt efter en 25-årig ikke var tilfreds med at få en bøde for at køre uden sele. Foto: Colourbox

Da en motorcykelbetjent fra Østjyllands Politi i Aarhus V mandag aften standsede en bil, fordi passageren ikke havde sele på, havde betjenten formentlig ikke ventet, at han måtte kalde på assistance, og at to mænd efterfølgende ville blive anholdt.

Ikke desto mindre gik det sådan.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Bilens 25-årige passager blev i første omgang sigtet for overtrædelse af færdselsloven, fordi han ikke havde sele på. Manden var dog ikke tilfreds med bøden og forsøgte flere gange at overtale betjenten til ikke at give ham en bøde. 

Se også: Edderkop overraskede kvindelig bilist: Bilen er ikke set siden

Betjenten var dog ikke til at påvirke og gik tilbage til sin motorcykel for at udskrive bøden.

Her kom både passageren og bilens 27-årige fører hen, og den 25-årige forsøgte igen at få betjenten til ikke at udskrive bøden og kaldte ham i den forbindelse for skældsord, hvorfor han også blev sigtet for fornærmelig tiltale.

Slog betjenten
Nu var sagen sådan set afsluttet for motorcykelbetjenten, der pakkede sine papirer sammen for at køre fra stedet.

Men den 25-årige stod så tæt på motorcyklen, at betjenten ikke kunne køre, og så eskalerede situationen.

- Herefter slog den 25-årige betjenten på skulderen. Han blev derfor også sigtet for vold mod tjenestemand, og betjenten steg af motorcyklen for at anholde ham, hvilket han på det kraftigste modsatte sig, skriver politiet i rapporten.

Den 27-årige valgte samtidig at stille sig i vejen for betjenten, som derfor var nødt til at slippe den 25-årige, som så sit snit til at løbe fra stedet.

- Da betjenten ville køre efter ham på sin motorcykel, stillede den 27-årige mand sig igen i vejen, og han blev i stedet anholdt og sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet, fortæller Østjyllands Politi.

Sagen endte med, at den 25-årige mand kom retur til stedet, da motorcykelbetjenten var ved at tilkalde assistance fra en patrulje. Både den 25-årige og den 27-årige mand blev anholdt og kørt til politigården.

Se også: Kontrol afslørede bilister: - Sæt jer ind i reglerne

127 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere