Smadrer sin nye MX-5 2 kilometer fra forhandleren – får en ny af Mazda

En glad ejer havde netop samlet sin helt nye MX-5 op, da han på vej hjem blev påkørt af en pickup – Mazda sender ham nu en ny

En amerikansk mand fik smadret sin spritnye Mazda MX-5 under to kilometer fra forhandleren. Nu sender Mazda ham en ny. (Foto: SCSM)
En amerikansk mand fik smadret sin spritnye Mazda MX-5 under to kilometer fra forhandleren. Nu sender Mazda ham en ny. (Foto: SCSM)

Forestil dig, at du netop har fået overrakt nøglerne til din helt nye Mazda MX-5, tilmed i Launch Edition, som kun kommer til USA i 1000 eksemplarer. Du kører glad og stolt fra forhandleren, men kun 1,6 kilometer senere bliver du og din kone påkørt bagfra af en 2,5 tons tung Ford F-150. Det resulterer i, at din nye MX-5 bliver mast mellem den store pickup og en forankørende. Ikke mere topløs sjov til dig.

330.000 kr. er mange penge. Men der er garanteret også masser af sjov med i prisen på den nye Mazda MX-5. (Foto: Mazda) Biler Mazda hugger 70.000 kr. af festlig frisør-Porsche

Mazda er helte
Det mareridts-lignende scenarie skete faktisk for et par i Florida i starten af juli. Konen måtte en tur på hospitalet for at blive tjekket for eventuelle skader. Dagen efter, en søndag, kunne manden så inspicere sin helt nye – og nu smadrede bil. Selvom ødelæggelserne ikke ser slemme ud på billederne, så er karrosseriet formentlig bøjet, hvilket næsten med garanti betyder en totalskade.

Ulykken har været hårdere end bare de trykkede ender. Chassiet er formentlig bøjet også. (Foto: SCSM)
Ulykken har været hårdere end bare de trykkede ender. Chassiet er formentlig bøjet også. (Foto: SCSM)

Som ejeren selv beskriver det, var søndag ikke en god dag. Mandag derimod – den blev lidt bedre. Forhandleren, Tom Bush Mazda i Jacksonville havde nemlig ladet situationen sive til Mazda Amerika, og her er der altså nogen, der har et godt hjerte.

– I går eftermiddags modtog jeg to opkald fra Mazda Amerika, som informerede mig om, at mit navn var på en erstatningbil, en manuel Launch Edition, der er i transit og vil lægge til i Jacksonville omkring den 15 august, skrev den kommende ejer, som på det amerikanske MX-5/Miata-forum kalder sig SCSM.

Orhh en smadret Lamborghini og en Bentley, det' da ligemeget. Forsikringen klarer den. (Foto: Carters News Agency) Biler Det' ligemeget: Griner da både hans Lambo og Bentley bliver smadret

Godt gået Mazda – det er kundeservice. 

47 kommentarer
Vis kommentarer