Annonce:
Annonce:

Styr din Porsche med Apple Watch

Generelt har man styr på det, når man kører Porsche, men fremover kan du styre mange funktioner i bilen direkte fra dit Apple Watch

Har du en Porsche 918 Spyder og et Apple Watch – så kan du i fremtiden styre mange funktioner på bilen direkte fra dit ur. (Foto: Porsche)
Har du en Porsche 918 Spyder og et Apple Watch – så kan du i fremtiden styre mange funktioner på bilen direkte fra dit ur. (Foto: Porsche)
Annonce:
Følg Biler

Apple Watch – nørder over hele verden glæder sig til at få Apple's nyeste gadget rundt om håndleddet. Herhjemme må vi dog vente lidt endnu. Men til gengæld kan du så glæde dig ekstra meget, hvis du har en Porsche fra 2014 eller nyere.

Apple Watch er smart – men hvem køber det?

Annonce:

Siden 2014 har Porsche nemlig gjort deres biler kompatible med iPhone igennem softwaret Porsche Car Connect. Men med tilføjelsen af Apple Watch, har Porsche nu opdateret softwaren, så du ikke engang skal have telefonen op af lommen, men kan styre bilen direkte fra håndleddet.

(Foto: Porsche)
(Foto: Porsche)

Altså du kan ikke køre bilen med uret, men du kan styre klimaanlægget. Lad os nu sige, at du har siddet og sippet en latté på et norditaliensk torv i sommervarmen (sådan noget gør Porsche-ejere), men kommer i tanke om, at din Porsche er parkeret i solen. Ja, så er det blot at indstille klimaanlægget, så har du en kølig bil, direkte ordnet fra håndleddet.

Dude – where's my car
Lad os sige, at det var Firenze, du havde parkeret bilen, og mens du har været optaget af de mange små gader, har du fuldstændig glemt, hvor du parkerede. Frygt ej, for med Porsche Car Connect til Apple Watch findes en funktion, der kan lede dig tilbage til bilen. Fra smarturet kan du også tjekke, om soltaget nu er lukket, eller om bagagerummet er låst. Du kan også folde sidespejlene ind, hvilket er praktisk i en by som Firenze – og på Frederiksberg.

Sådan kommer din klassiske Porsche ind i det 21. århundrede

Porsche Car Connect fås til Panamera, Macan og Cayenne – hvis de er fra 2014 eller yngre, og så selvfølgelig til Porsche 918 Spyder, som desværre var udsolgt allerede i december 2014.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: