Tåkrummende pinligt: Se parkering fra helvede

Når man laver noget dumt bag rattet, så krydser man fingre for, at der ikke var nogen, som så det. Så heldig var kvinden her ikke

Se det forfærdelige parkeringsforsøg her (Video: Caters)

Indrømmet: En parallelparkering kan give de fleste bilister - heriblandt undertegnede - sved på panden, man sætter bilen i bakgear, begynder at trille og koordinere fart og retning som en galning, for at få sit køretøj parkeret.

Men kvinden i videoen oven for havde mere end 9 meters fri plads at få sin Citroën C1, en mikrobil, klemt ind på.

Dean Leggett fra Essex sad og så tv, da han kunne høre en bil beklage sig foran sit vindue. De næste to minutter stod han med underkæben nede ved navlen, mens han filmede det pinlige parkeringsforsøg.

- Jeg havde lyst til at gå ud at banke på ruden og sige 'Ud. Jeg skal nok parkere for dig', fortæller Leggett til mediet Caters.

Se optagelsen af parkeringsforsøget øverst - og se tre andre forfærdelige parkeringer herunder

02:30

En ellers doven 2. pinsedag blev pludselig en smule sjovere for Henrik Kjærgaard. En kvindelig bilist neden for hans altan skulle bruge ikke mindre end 13 forsøg på at parkere sin bil mellem to andre.

- Det tog så lang tid. Jeg var ved at miste tålmodigheden og frygtede, at min mobil ville løbe tør for strøm, siger Henrik Kjærgaard.

Her var der ikke tale om en parallelparkering, men en 92-årige mand fra Mayville i Wisconsin, som smadrede alt omkring sig.

Denne video, der gik viralt sidste år viser en fillipinsk mand, som har svært ved at håndtere en SUV på p-pladsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen