Top Gear-stjerne får ny McLaren leveret

Jeremy Clarkson fejrer nyt job med en ny superbil fra McLaren

Det er en McLaren 675 LT som denne, eks-'Top Gear'-værten har fået leveret. (Foto: McLaren)
Det er en McLaren 675 LT som denne, eks-'Top Gear'-værten har fået leveret. (Foto: McLaren)

Den forhenværende 'Top Gear-vært', Jeremy Clarkson, har fået en ny superbil i indkørslen. Det drejer sig om en McLaren 675 LT til en pris på knap tre millioner danske kroner uden afgifter.

Se også: Lille pige får 43 mio. kr. i erstatning fra Volvo

675 LT-modellen kører fra nul til 100 km/t på kun 2,9 sekunder og har en topfart på 330 km/t takket være en 3,8-liter V8-motor, som yder 675 hestekræfter.

Se også: Ny Top-Gear vært sælger sine famøse Ferrarier

Bilen i Jeremy Clarksons indkørsel har en hidsig orange farve, og da der kun er produceret 500 eksemplarer af modellen, får han heller ikke svært ved at spotte bilen på parkeringspladsen.

Har haft adskillige superbiler
Over årene har eks-Top Gear-værten' ejet en stribe imponerende biler - blandt andet en Ferrari F355 og en Ford GT.

I juni blev Clarkson set testkøre en Ford Focus ST Stationcar og den nye Jaguar XE i London, men nu skinner den orange McLaren altså i den bilglade tv-værts indkørsel. Det er dog endnu ikke slået fast, om det er en egeninvestering fra Jeremy Clarksons side, eller om bilen blot skal anmeldes i det nye tv-show, som Jeremy Clarkson skal være vært for.

Meget godt betalt
Skulle Clarkson have valgt at smide en check på bordet for den nye McLaren, burde der imidlertid være dækning for den. Den famøse tv-vært har nemlig for nylig skrevet kontrakt med Amazon.com, hvor han sammen med de to andre forhenværende Top Gear-værter, James May og Richard Hammond, skal lave et nyt bilprogram.

Se også: Til salg: Sådan ser en oliesheiks drømmebil ud

Ifølge Dailymail.co.uk får Jeremy Clarkson næsten 800.000 britiske pund per afsnit, hvilket svarer til mere end otte millioner danske kroner. Med en årsløn på mere end 100 millioner danske kroner ser han ud til at blive den bedst betalte TV-vært i England nogensinde.

Jeff Bezos, grundlægger af og direktør for Amazon, indrømmer dog også, at den nye satsning med Jeremy Clarkson har været 'meget, meget, meget dyr', som han siger.

Programmet har præmiere efter nytår på streamingtjenesten Amazon Prime. Så måske er den orange McLaren 675 LT bare Clarksons nye pendlerbil.

1 af 2 'LT' i modelbetegnelsen står for 'Longtail'. (Foto: McLaren)
2 af 2 Det er en McLaren 675 LT som denne, eks-'Top Gear'-værten har fået leveret. (Foto: McLaren)
18 kommentarer
Vis kommentarer