Topfart: Kæmpe rabat på ny VW

Hybridbiler kan være noget af det kedeligste - men ikke Golf GTE, som samtidig giver masser af bil for pengene, fordi den er hjulpet af afgiftsystemet

Her kan du se Anders Berner undersøge Golf GTE'en

I denne gang Topfart - den 31. udgave - har Berner for en gangs skyld kun testet biler, som han selv godt kunne tænke sig at eje.

I kopholdertesten er der endnu en bil, du skal gætte. Er du god til biler, kan du måske gætte den på lyden alene. Men denne gang er der altså ikke præmier.

Skriv svaret i denne artikels kommentarfelt. Ja, og jeg ved godt, at alle kan se hvad du skriver, men det er jo mest for sjov. Det er jo Ekstra Bladet - ikke Statstidende, vel?

Til gengæld trækker vi i den kommende uge vinderne af de elbiler, vi har på højkant i den kommende uge, og som du kan komme ud at køre i en hel måned her til sommer.

Find de tidligere Topfart her eller prøv at google Topfart på nettet for at se de gamle programmer.

Måske kan du stadig nå at være med i konkurrencen om elbilerne ved at smide et svar på de tidligere kopholder-konkurrencer her.

Topfart er filmet, produceret og klippet af Anders Berner. Denne gang har Claus Møller dog givet et bidrag med til sidst i indslaget.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen