Tredje gang blev IKKE lykkens gang: Travl biltyv stjal to biler, men så gik det galt

Biltyven blev fanget i forsøget på at stjæle bil nummer tre

En biltyv havde særdeles travlt søndag i og omkring Aarhus, men til sidst endte det dog i en anholdelse. Modelfoto: /ritzau/Jakob Jørgensen
En biltyv havde særdeles travlt søndag i og omkring Aarhus, men til sidst endte det dog i en anholdelse. Modelfoto: /ritzau/Jakob Jørgensen

Tredje gang er lykkens gang, siger man af og til.

Det stik modsatte var dog tilfældet for en 37-årig mand i Aarhus, der havde usædvanligt travlt med at stjæle biler søndag. Det fortæller Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

I færd med at stjæle den tredje bil på Sejrøgade i Aarhus blev han taget på fersk gerning, og politiet fik fat i manden.

Første gang politiet hørte om den travle biltyv var klokken 18.30 søndag,  da de fik en anmeldelse fra en mand, der havde fået stjålet sin bil på en tankstation ved Ejer Bavnehøj, hvor han kortvarigt havde ladet den stå med nøglerne i.

I bilen lå mandens mobiltelefon og via 'Find-min-telefon'-funktionen kunne han nu se, at bilen holdt på DOKK1 i Aarhus. Patruljen fandt ganske rigtigt bilen i DOKK1, men biltyven var der ikke spor af.

Et par timer senere ringede en borger fra Sejrøgade i Aarhus, hvor han sammen med nogle venner havde forhindret en person i at stjæle sin bil, da den holdt kortvarigt i tomgang.

De stod i nærheden af bilen, da de pludseligt så en mand sætte sig ind bag rattet.

De løb hen til bilen, og bilens ejer nåede at få fat i manden og hive ham ud af bilen i samme øjeblik, hvor han skulle til at køre.

Herefter stak biltyven af til fods ned ad en sidevej.

Politiet kom frem kort tid efter, og der gik ikke længe, inden nogle af betjentene genkendte biltyven ud fra vidnernes signalement.

Han kom gående ad Langelandsgade og forsøgte at stikke af, da han så politiet, men flugten blev kort.

Kommunen trak bøde tilbage: Ann Maibritt blev straffet for denne alternative parkering

Stjålet chokolade
Ved afhøring og nærmere undersøgelser viste det sig, at manden havde stjålet en tredje bil i Thisted. Bilen brugte han til at køre til tankstationen ved Ejer Bavnehøj i. 

Her havde han stjålet bil nr. to, som han efterlod i DOKK1, inden han forsøgte med sit tredje biltyveri på Sejrøgade.

Da den 37-årige blev visiteret, fandt betjentene en æske chokolade på ham, som han erkendte, at han havde stjålet i en Netto et sted, han ikke kunne huske.

Så ud over to biltyverier og et forsøg på biltyveri, blev han også sigtet for butikstyveriet.

Tyv tog datters pc fra bil: Nu hylder Carl politihunden Argo og dens fører