TV: Her kæmper russer for at få svinedyr Bentley fri af strandsand

Godt nok har en Bentley Continental Flying Spur firehjulstræk, men det var ikke nok til at hjælp denne unge russer fri, da han kørte sin milliondyre bil fast på en strand i England

TV: Her kæmper russer for at få svinedyr Bentley fri af strandsand

En familie-picnic på stranden udviklede sig til en pinlig affære for en ung russisk mand i søndags. Her kørte han sin godt 2,5 ton tunge Bentley Continental Flying Spur helt ned på stranden ved Marazion i sydengelske Cornwall.

Dette bakspejl lader dig se gennem anhængeren

Det skulle han aldrig have gjort, for trods firehjulstræk og en motor med 12 cylindre satte den store luksusvogn til 1,2 mio. kr. uden danske registreringsafgifter sig nemlig godt og grundigt fast i det bløde strandsand, da familien ville forlade stedet.

Fem timer om at få bilen fri
For hver gang den velhavende russer, som menes at være omkring 23 år gammel, forsøgte at få bilen fri af sanddyngerne, gnavede bilen sig bare længere ned. Desperate forsøg på at grave bilen fri med legetøjsskovle slog også fejl, skriver Daily Mail.

Top Gear-stjerne får ny McLaren leveret

En gruppe hjælpsomme lokalbeboere måtte bruge fem timer på at få bilen fri, før det til sidst lykkedes med hjælp fra en lokal bondemands Massey Ferguson-traktor, der også kom på hårdt arbejde i strandsandet.

Slap ikke helt uskadt
Mens de mange strabadser stod på kunne den unge russer glæde sig over, at tidevandet dog ikke kunne nå den dyre luksusbil. Helt uskadt slap bilen imidlertid ikke, da krogen til træktovet knækkede under et af de mange redningsforsøg.

Steve McQueens flugtbil solgt for 12 mio. kr.

Den unge russer blev angiveligt meget glad, da det omsider lykkedes at få Bentleyen fri af det sydengelske sand.