Ups: Tankstationer byttede om på benzin og diesel

156 billister tankede forkert, efter to F24-stationer ved en fejl havde byttet om på benzin og diesel i deres tankstandere i weekenden

Det er Q8, der ejer F24-tankstationerne, hvor der i weekenden blev begået lidt af en bommert. (Foto: Q8)
Det er Q8, der ejer F24-tankstationerne, hvor der i weekenden blev begået lidt af en bommert. (Foto: Q8)

Var du en af de uheldige billister? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

To F24-tankstationer i Fredericia begik i weekenden noget af en bommert.

På den ene tankstation kom der ved en fejl benzin i en diesel-stander, og på den anden var det lige omvendt. Her lykkedes det nemlig at fylde en benzinstander med diesel.

Det skriver DR Trekanten.

Det er Q8, der ejer F24-tankstationerne, og her fortæller kommunikationschef Jytte Wolff-Sneedorff, at det er en menneskelig fejl, der i alt har fået 156 bilister til at tanke forkert.

Kommunikationschefen opfordrer bilisterne til at indlevere deres bil på et værksted og få tappet brændstoffet af, hvis der er problemer med køretøjet.

Hun slår ligeledes fast, at Q8 vil betale alle regninger for de skader, miseren kan have medført.

Bilejernes interesseorganisation, FDM, opfordrer ligeledes alle bilejere til at få deres bil på værksted, hvis de opdager, at der er fyldt forkert brændstof i deres tank.

- Det er ikke så kritisk at fylde diesel i en benzinbil, men det er derimod kritisk at fylde benzin i en dieselbil, siger Lone Otto, der er afdelingsleder i teknisk afdeling hos FDM, til DR Trekanten.

74 kommentarer
Vis kommentarer