Annonce:
Annonce:

Vanvidsbilist ville flygte fra politiet: Smadrede tog-bomme

Politiet måtte vente på toget

En 19-årig mand blev efter et forsøg på at stikke af fra politiet sigtet for en lang række forhold. Arkivfoto: Linda Johansen
En 19-årig mand blev efter et forsøg på at stikke af fra politiet sigtet for en lang række forhold. Arkivfoto: Linda Johansen
Annonce:
Følg Biler

En vanvidsbilist skyede ingen midler i et forsøg på at stikke af fra politiet, så da bommene gik ned ved en jernbaneoverskæring, kørte manden ind i bommene og fortsatte over overskæringen. Men politiet fik dog fat i ham, selvom de måtte vente på toget.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

En bilejer fra Rødvig Hovedgade henvendte sig onsdag aften til en patrulje fra politikredsen, da vedkommendes bil netop var blevet stjålet fra carporten, hvor den havde holdt med nøglerne i.

Politiet opdagede hurtigt den stjålne bil, som dog ikke stoppede, selvom patruljebilen var i hælene på den.

Ved en jernbaneoverskæring var bommene nede og signalet blinkede, da toget var på vej. Biltyven standsede imidlertid ikke, men kørte venstre om helleanlægget igennem bommene, så de blev beskadiget. Patruljen holdt tilbage for toget.

Mistede herredømmet
Herefter fortsatte flugtbilisten i høj fart og endda også i den forkerte side af vejen, så en personbil, som kom imod flugtbilisten, måtte bremse kraftigt op og styre til højre mod græsrabatten for at undgå sammenstød.

Biltyven fortsatte videre frem og styrede herefter tilbage i egen vognbane. På et tidspunkt mistede flugtbilisten herredømmet over bilen, som kurrede ned i en græsrabat.

Patruljen kom hurtigt frem til flugtbilisten, som viste sig at være en 19-årig mand fra Holte. Han var ikke kommet noget alvorligt til ved uheldet.

Han blev sigtet for en lang række forhold - herunder brugstyveri af bilen, for kørsel i påvirket tilstand og for den hasarderede kørsel mod jernbanebommen og en modkørende, og undervejs med hastighedsoverskridelser på mere end 100 procent, hvilket betegnes som vanvidskørsel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: