Vanvidskørsel i regnvejr: Hvordan slipper han uskadt fra det her?

Trods hasarderet kørsel slipper manden uden en skramme. Se herunder, hvordan det lader sig gøre

Vanvidskørsel i regnvejr: Hvordan slipper han uskadt fra det her?

Se hvordan bilisten slipper fra uheldet her.

Det er altid en god ide at overholde færdselsreglerne. Især på dage som disse, hvor vejret er dårligt, bør man huske at indrette sin kørsel efter forholdene.

Det glemte denne ukrainske bilist dog alt om, da han om eftermiddagen den 10. juni kørte en tur i landets hovedstad Kiev.

En anden bilist optog mandens uforsvarlige kørsel med sit forrude-kamera, og som det ses i optagelserne, tilsidesætter manden både sund fornuft og adskillige færdselsregler.

I videoen ses det nemlig hvordan manden både overhaler indenom, glemmer at køre forsigtigt selvom det regner, og ikke mindst glemmer at spænde sikkerhedsselen, hvilket får alvorlige konsekvenser.

Under den ulovlige og hasarderede overhaling skrider mandens bil nemlig ud og rammer en lygtepæl, og den efterfølgende snurretur bilen tager er så kraftig, at manden bliver slynget ud af bilen og over i den modkørende vejbane.

I modsætning til hans bil slipper manden mirakuløst uden en skramme, og han kan efterfølgende rejse sig og gå fra ulykkesstedet.

Se videoen med det vilde biluheld øverst i artiklen

Vanvidskørsel i regnvejr: Hvordan slipper han uskadt fra det her?

Trods manglende sikkerhedssele slap manden godt fra uheldet. Se hvilken forskel en sikkerhedssele kan gøre i videoen her.