Annonce:
Annonce:

Vanvittigt Black Friday-tilbud: Her er verdens bedste leasingaftale

Så billigt er et rigtigt Black Friday-tilbud

Den lille elbil kan erhverves for en slik på tilbudsdagen. Foto: PR
Den lille elbil kan erhverves for en slik på tilbudsdagen. Foto: PR
Annonce:
Følg Biler

Der er ingen tvivl om, at leasingbranchen stadig stormer fremad. Ifølge tal fra Danske Bilimportører, så bliver 42 procent af alle nye personbiler i år leaset, og det skaber selvfølgelig stor konkurrence mellem de forskellige leasingselskaber – og derfor kommer der også en del gode tilbud.

Der er dog ingen danske selskaber, der kan leve op til det Black Friday-tilbud, som Fiat i USA tilbyder i anledning af Black Friday. På tilbudsdagen, der i USA ofte skaber massegalskab, når tusinder kæmper om at komme først til de allerbedste tilbud, kommer der utvivlsomt til at være kø efter den italienske bil.

En Fiat-forhandler i den amerikanske delstat Californien har et tilbud, hvor du lige nu vil kunne lease en Fiat 500e for den lille sum af 49 dollars i måneden i 36 måneder. Det svarer til 345 danske kroner i måneden. Og så er tilbuddet helt uden førstegangsydelse.

Annonce:

Hvis man i stedet ville vælge at købe bilen på amerikanske plader, så ville den koste 224.000 kroner. Hvis man forestillede sig, at man købte bilen og betalte af på den med 345 kroner i måneden, så ville det tage lige over 54 år at komme fri af gælden.

Lille elbil
Fiat 500e er, som navnet hentyder til, eludgaven af den populære Fiat 500. Den har en 24 kWk lithium-ion batteripakke, og motoren kan yde, hvad der svarer til 111 hestekræfter. Den har en topfart på 137 kilometer i timen.

Bilen er bygget til at være en bybil, hvilket tydeligt kan ses på den rækkevidde, der kun er opgivet til 140 kilometer på en opladning.

500e har fra starten ikke været en stor succes, måske på grund af den ret lave rækkevidde, og Fiat har da heller aldrig prøvet den på det danske marked. Her må vi i stedet nøjedes med benzin- og dieseludgaverne.

Slå til nu! Så meget er brugtbilspriserne faldet

Fiat 500e er aldrig blevet en stor succes. Foto: PR
Fiat 500e er aldrig blevet en stor succes. Foto: PR
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: