Vejvreden stiger: Selv ikke en betjent kan få denne arrige bilist til at køle ned

Den 62-årige mand skal i fængsel og på kursus i at håndtere vrede

Her går ældre bilist amok i trafikken. Video: Newsflare

Herhjemme har hver tredje trafikant oplevet det stigende problem; vejvrede som for eksempel kan være at få vist langemanden eller blive råbt af i trafikken.

Et tydeligt eksempel på, hvor galt det kan gå, når man hidser sig op i trafikken, fandt sted i England, hvor en 62-årig mand ikke nøjedes med at råbe. Det fortæller aol.co.uk.

I et vredesudbrud gik han tilbage i starten af oktober amok på en anden mandlig bilist, og i videoen, som du kan se over artiklen, kan man se, hvordan den 62-årige, der står uden for bilen, slår løs på den anden mandlige bilist gennem bilruden.

Historien melder ikke noget om, hvad der er årsag til den 62-årige bilists vrede.

Videoen er optaget af offerets medpassager, som tidligt i videoen stiger ud af bilen for at optage den voldelige episode.

Kort tid efter kommer en yngre mand til for at yde sin hjælp.

Han fortæller, at han er politibetjent, som ikke er på vagt, og han fremviser sit politiskilt og fortæller, at han har planer om at anholde den vrede mand. 

Se også: Har du også prøvet det? Hver fjerde bilist har fået fingeren i trafikken

Stopper ikke
Selv om den 62-årige nu står over for en politibetjent, stopper han dog ikke sit vredesudbrud.

I stedet modsætter han sig anholdelsen og prøver at kæmpe sig vej tilbage ind i sin Land Rover.

Betjenten og den vrede mand ender på jorden, hvor andre tilfældelige forbipasserende forsøger at hjælpe betjenten med at få manden til at falde til ro, mens andre ringer til politiet for assistance.

Til sidst begynder den 62-årige at beklage sig over, at han ikke kan trække vejret, men selv da han bliver holdt af to betjente og stadig har problemer med vejrtrækningen, forhindrer det ham ikke i at yde modstand for at modsætte sig anholdelsen.

Ifølge Worthing Herald blev manden, som hedder Martin Perryman, i slutningen af oktober dømt til 12 ugers fængsel, 18 måneders kørselsforbud, 120 timers samfundstjeneste og et 30-dages kursus i at håndtere vrede.

Se også: To mænds chikanekørsel filmet: Nu kan de miste kortet

58 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere