Verdens dyreste bil fundet i gammel garage

Slægtninge til en afdød 89-årig mand fik sig en overraskelse, da de arvede en garage – indeni fandt de verdens dyreste bil

Denne Bugatti Type 57S Atalante fra 1937 kan indbringe 56,5 millioner kroner. (Foto: Privat)
Denne Bugatti Type 57S Atalante fra 1937 kan indbringe 56,5 millioner kroner. (Foto: Privat)

OBS! Denne historie er blevet skrevet, fordi den gik viralt på flere internationale  (og danske) sider. Historien stammer egentlig fra 2009.

 

Nevøen og niecen var ved at tabe både næse og mund, da de fik at vide, at den bil, der stod i deres onkels garage, kunne gøre dem til øjeblikkelige millionærer.

I garagen, som den excentriske doktor Harrold Carr havde efterladt til dem i sit testamentet, stod nemlig en Bugatti Type 57S Atalante fra 1937 – én af kun 17 eksemplarer i verden.

Toyota Carina er kendt som en pålidelig og driftsikker bil, men det er en af de værste biler at sidde i, hvis du ender i en ulykke. (Foto:  Charlie/Flickr) Biler Her er de farligste brugtbiler

Eksperter mener, at superbilen kan være op mod seks millioner pund værd, hvilket svarer til 56,5 millioner danske kroner. Det skriver The Mirror.

En lokal myte
Doktor Harold Carr forblev ugift og fik heller aldrig børn. Derfor efterlod han garagen til sine nærmeste slægtninge.

Nevøen, en ingeniør fra Gosforth, Newcastle, England, der ikke ønsker at få sit navn offentliggjort, siger, at han har svært ved at fatte, at bilen har stået parkeret i garagen i så mange år.

- Det var lidt blevet til en lokal myte, at han havde en Bugatti. Ingen vidste det med sikkerhed, og der var helt sikkert ingen, der vidste, hvor meget den var værd, siger arvingen.

På få sekunder kan det svenske politi nu tjekke, om du har alkohol i blodet. (Foto: Andreas Libell/MHF) Bilnyheder Ny metode skal stoppe stive svenskere

Bugatti Type 57S Atalante var en af de første superbiler. Da den blev bygget, kunne den nå en tophastighed på 200 km/t.

- Vi er meget glade for fundet, og pengene vil blive fordelt rundt i familien. Han var en meget excentrisk gammel mand – man kunne måske kalde man en ”skør doktor”. Men han var virkelig en generøs mand. Fordi han holdt sig for sig selv, var der ikke mange, som vidste det om ham, men vi i familien vidste, hvor fantastisk han var, siger nevøen.

En af verdens hurtigste amfibie-biler er lige nu til salg. (Foto: searoaderamphibian) Bilnyheder Unik chance: Kør yderst sjælden Lamborghini i havnen

I garagen stod også en klassisk Aston Martin og en Jaguar E-Type.

- Det ville have været kedeligt og meget ukarakteristisk for ham, hvis han havde efterladt almindelige ting. Det er meget bedre at blive husket for noget spektakulært, siger nevøen.

70 kommentarer
Vis kommentarer