Vidste du det? Det skal du gøre hvis BroBizz'en bipper fire gange

Der er kommet en ny funktion til din BroBizz

Nu kan du snart slippe for at sidde fast i BroBizz-banen. Foto: Sund & Bælt
Nu kan du snart slippe for at sidde fast i BroBizz-banen. Foto: Sund & Bælt

Det sker engang imellem, at de ansatte ved Storebæltsbroen må hjælpe bilister gennem betalingsanlægget, fordi deres BroBizz enten ikke længere er tilknyttet et gyldigt kort, eller fordi at BroBizz'en simpelthen er løbet tør for strøm.

Det har selskabet bag BroBizz'en nu gjort noget ved, og du vil i fremtiden blive advaret, allerede inden du kører ind i betalingsanlægget, hvis der er problemer med din BroBizz.

Hvis det sker, så vil du høre fire bip-lyde i god tid, inden du skal vælge betalingsform. Hvis du hører de fire bip, så skal du køre over til en manuel betalingsluge i stedet for den automatiske. På den måde er der ingen ansatte, der skal hjælpe dig fri.

- På den måde sikrer vi, at trafikken kan glide uforstyrret i BroBizz-banerne samtidig med, at kunderne slipper for at sidde fast og vente på hjælp, siger Palle Nygaard, der er driftsleder i Storebælts betalingsanlæg til Sund og Bælt.

Nødvendigt
Det er ikke et tilfælde, at ændringen kommer netop nu. For ifølge Sund og Bælt, så er der mere end 250.000 danskere, der skal have nyt betalingskort i år, og mere end 40.000 BroBizz'er, der trænger til at få skiftet batteri.

Fremover vil danskerne møde bippe-anlægget på begge sider af storebælt, så man vil altså blive advaret på både turen frem og tilbage.

Se også: 'Gigantisk' nyhed: Tesla afslører vilde planer i Europa

 

Skiltet fortæller dig, hvad du skal gøre, hvis du hører fire bip. Foto: Sund & Bælt
Skiltet fortæller dig, hvad du skal gøre, hvis du hører fire bip. Foto: Sund & Bælt
 

32 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere