Vidste Porsche godt, Paul Walkers superbil var farlig?

'Fast and the Furious'-stjernen Paul Walker døde i en Porsche Carrera GT - nye lækkede mails viser, at Porsche godt var klar over, at bilen var farlig, og at de endda jokede med det

Den Porsche Carrera GT, som Paul Walker var passager i, da han blev dræbt. Emails sår nu tvivl om, hvorvidt Porsche vidste, at modellen potentielt var farlig. Foto: Dan Watson
Den Porsche Carrera GT, som Paul Walker var passager i, da han blev dræbt. Emails sår nu tvivl om, hvorvidt Porsche vidste, at modellen potentielt var farlig. Foto: Dan Watson
Følg Biler

I november 2013 blev skuespilleren Paul Walker, der er mest kendt for sine roller i de mange 'Fast and Furious'-film, dræbt i en voldsom ulykke, da han var passager i en Porsche Carrera GT, hvor chaufføren mistede kontrollen og ramte et træ, inden der gik ild i bilen.

Efterfølgende valgte Paul Walkers datter Meadow at sagsøge Porsche.

Nu er der kommet emails frem, som kan være belastende for det tyske luksusmærke, fortæller USA Today.

Mailene, som angiveligt skulle være sendt mellem to medarbejdere i Porsches nordamerikanske afdeling, vidner om, at medarbejderne har haft kendskab til ret vilde statistikker over, hvor mange Carrera GT'er der var blevet totalskadet.

- Så mange som 200 af de i alt 1.200 Carrera GT, som Porsche producerede, blev totalskadet i de første to år, hvor bilen blev solgt, lyder det ifølge USA Today i en af mailsene.

Informationerne fra mailene sår tvivl om, hvorvidt Porsche i virkeligheden har haft viden om, at deres Carrera GT kunne være farlig.

Bilgigant bruger milliard: Klar med vindtunnel og klimakammer

Joker om smadrede biler
Desuden afslører mailene også, at en medarbejder jokede omkring et uheld, efter de fandt ud af, at en anden Carrera GT-ejer var kørt galt i bilen.

- Det er gode nyheder for de resterende Carrera GT-ejere, for jo flere biler, der bliver smadret, jo mere sjælden bliver modellen, lyder det i mailen ifølge USA Today.

Ind til videre vides det ikke, hvilke konsekvenser de nye mails får for Porsche eller Meadow Walker.

Tidligere på året vandt Porsche en sag over enken til den mand, der kørte bilen, hvor Paul Walker blev dræbt som passager.

Nakkestøtten vil holde øje med din kørsel

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Lad os hermed rose de radikale