Ville du gøre det? Nu kan du købe en brugt leasingbil online

Hvis du vil købe en brugt bil, men ikke gider noget besvær, så har du nu en mulighed

Nye onlinemuligheder brager frem. Foto: Colourbox
Nye onlinemuligheder brager frem. Foto: Colourbox

Danskerne køber alting på nettet. Sko, bøger, elektronik og så videre. Men nu er tiden kommet til bilerne, hvor flere muligheder for at købe online er dukket op. For nylig hoppede for eksempel Volkswagen med på bølgen, da de har åbnet op for muligheden for, at man kan købe en Up! online.

Men nu vil det store leasingselskab ALD også sælge online. Du kan nu købe en brugt leasingbil og få den leveret direkte til dørtrinnet. Helt uden at prøvekøre den - og uden mulighed for at prutte om prisen.

- Vi tror, at rigtig mange gerne vil undvære at stå på en kold parkeringsplads og sparke dæk, hvor en måske lidt ivrig sælger skubber på, for at man skal tage en beslutning. Vi sørger for, at bilen er i orden, og prisen passer, så man derhjemme i fred og ro kan koncentrere sig om, hvad det egentlig er for en bil, man ønsker sig, siger Operations Director hos ALD Danmark, Henrik Engel.

Returret efter 100 gratis kilometer
Når man nu ikke får mulighed for at prøve bilen i virkeligheden inden køb, så kan man benytte sig af de 14 dages returret, der altid er på onlinesalg. Man har ved køb af en brugt leasingbil hos ALD mulighed for at køre 100 gratis kilometer i løbet af de to uger, hvorefter man kan 'sende' den tilbage, hvis man ikke er tilfreds. Kører man mere, så koster det fire kroner pr kilometer.

- Køb af bil er blandt de allerstørste investeringer, vi foretager i vores liv. Men specielt køb af brugt bil har altid været forbundet med stor usikkerhed. Angsten for, at den går i stykker allerede på vejen hjem fra forhandleren sidder dybt i alle. Det er man nu endegyldigt ude over. Man har fuld returret, og vi giver alle pengene tilbage uden diskussion, hvis bilen ikke svarer til ens drømme og ønsker - eller for den sags skyld til kærestens, svigermors eller bankrådgiverens, siger Henrik Engel.

Se også: Her er de bedste tilbud lige nu

Intet fysisk møde
Salget sker udelukkende online, hvor man kan betale sit depositum med Dankort eller MobilePay. Alle papirer underskrives med NemID, og dine dokumenter sendes via e-Boks. Det er også muligt at finansiere via siden, qigo.dk.

Det drejer sig om biler i alle prisklasser, der har det tilfælles, at de tidligere har været leasingbiler, og dermed er mellem to og fire år gamle. Eksemplerne går fra en Peugeot 207 til 72.000 til en Audi Q5 til 747.000. Der er seks måneders garanti på bilerne, som det også normalt gælder ved en brugthandel.

Se også: Stor ulighed: Meget få kvinder køber biler

23 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere