Annonce:
Annonce:

Voldsom elbil er udsolgt på få dage

Den store GMC Hummer-elbil er udsolgt et år frem

Den nye GMC Hummer EV, som puster nyt liv i Hummer-brandet, er allerede udsolgt trods få dage på markedet. Foto: GMC
Den nye GMC Hummer EV, som puster nyt liv i Hummer-brandet, er allerede udsolgt trods få dage på markedet. Foto: GMC
Annonce:
Følg Biler

Hvis GMC var nervøse for, om markedet var klar til en stor elektrisk offroader, må den tvivl være godt og grundigt forstummet nu.

GMC, som står bag den nye Hummer-elbil, gav verdenspremiere til modellen i denne uge, og allerede få dage efter er alle biler, som bliver produceret i det første år, solgt.

Det skriver Reuters.

Produktionen af den nye Hummer, der er væsentligt mere politisk korrekt end sin forgænger, skal efter planen påbegynde i efteråret 2021, men er man ikke én af de heldige, der nåede at reservere et eksemplar, må man væbne sig med tålmodighed. Alle de GMC Hummer-eksemplarer, der bliver produceret i det første år, kaldet 'Edition 1', er således allerede solgt. 

Annonce:

Produktionen af den næste udgave af elbilen, kaldet Hummer EV 3X, vil første begynde i efteråret 2022, hvorfor man altså som minimum skal vente til det, før man kan få fingrene i en Hummer EV.

Den billigste udgave af Hummeren vil blive bygget fra foråret 2024.

Forgængeren delte vandene: Så vild bliver ny elektrisk Hummer

Offroad-ikon
Det er bilproducenten GMC, der giver nyt liv til Hummer-brandet ved at lancere en 100 procent elektrisk pickup, der skal ses som en afløser til de tørstige Hummer-modeller fra tidligere tider.

GMC Hummer EV bliver det fulde navn på elbilen, og det ærkeamerikanske ikon vil stadig være en stor, voldsom SUV, men denne gang kommer kræfterne fra en elektrisk motor, som yder hele 1000 hk.

Udviklingen af Hummer EV, som ifølge GMC bliver en hårdfør offroad-maskine, har blot taget 18 måneder, har en repræsentant fra GMC ifølge Reuters afsløret.

Modellen skal ses som et modbud på Teslas kommende Cybertruck, selvom Teslaen dog er noget billigere end Hummeren.

Annonce:

Den første udgave af Hummeren, Edition 1, koster i USA således 112.595 dollars, svarende til cirka 710.000 kroner. Den store udgave af Tesla Cybertruck koster til sammenligning 69.900 dollars, svarende til 440.000 kroner.

Smadrer rekorden: Her er den hurtigste bil i verden

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: