Annonce:
Annonce:

Børnehjems-baron kryber i flyverskjul

Erik Filthuth 'gider ikke' forklare Ekstra Bladet, hvorfor han har sendt kæmpe regninger for tøj, fly og dagligvarer videre til skoler for anbragte unge 

Ekstra Bladets journalist forsøger endnu engang at få et svar fra Erik Filthuth. Video: Anthon Unger. Redigering: Martin Ekelund/Marie Glerup/Emma Svendsen
Annonce:

Tidligere ejer af Søbæk-imperiet Erik Filthuth skyndte sig ind bag muren til sin luksusvilla i Holbæk, da Ekstra Bladet tirsdag troppede op for at få svar på, hvorfor han har ladet skoler til udsatte børn betale for flyrejser, tøj og renovering af en ødegård.

Filthuth har uden held forsøgt at stoppe Ekstra Bladets afsløringer i retten, men han har ignoreret alle forespørgsler om at stille op til et interview om sagerne.

Men det 'gider han' ikke, lod han forstå, da Ekstra Bladet spottede ham i villaens garage.

 

Smugkiggede over mur

Herefter lod han garageporten sænke sig, og Ekstra Bladet så ikke mere til ham, bortset fra de tre gange, han smugkiggede ud på Ekstra Bladets udsendte fra kanten af den mur, der omgiver huset.

Annonce:

Ekstra Bladet har en stribe spørgsmål på blokken: Vi ville for eksempel gerne have spurgt Erik Filthuth, hvorfor han har fået omkring fire millioner fra skolerne til massivt indkøb af tøj, selvom børnene allerede får penge til beklædning.

Til lokalavisen Nordvestnyt har Filthuth desuden forklaret, at Skat har godkendt alle private indkøb. Den afgørelse ville vi også gerne give ham mulighed for at fremvise.

Børnehjems-baronens forklaring falder fra hinanden

Børnehjems-baron i ny møgsag: Luksusferier med kommune-leder

Børnehjemsbaron afsløret: Nu bliver sagen politianmeldt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: