Kunder målløse over Facebook-firma: Nu er det slettet

Fuppede kunder er målløse over virksomhedsejers Facebook-bortforklaring - nu er den slettet

Se her, hvordan fupnummeret er skruet sammen. Videoexplainer: Solfinn Hughes /research: Heine Jørgensen og Jonas Skov Nielsen
Følg Facebook Fup

SENESTE: Arvin Mazaheri har nu skiftet navn til August Emilius Christensen

TIP OS! Er du blevet snydt af Marketing Saver? Eller kender du personkredsen bag firmaet? Del din viden i en mail til tech@eb.dk. Henvendelser behandles fortroligt, hvis det ønskes

Fuppede Facebook-kunder er mildest talt målløse, efter en af de to ejere af det skandale ramte firma Marketing Saver onsdag formiddag offentliggjorde et langt modsvar til de seneste dages artikler om virksomheden, som vi her på Ekstra Bladet har bragt.

I artiklerne kan Ekstra Bladet fortælle, at mere end 30 små virksomhedsejere er blevet fuppet til at indgå kontrakter, der kan løbe op i en samlet pris på 150.000 kroner.

Pas på: Danskere bag udspekuleret Facebook-fup

Løftet fra folkene i Marketing Saver var ellers, at kontrakterne kun kostede 99 kroner og kunne opsiges inden for 30 dage. Det viste sig ikke at holde stik.

Foruden kunderne har Ekstra Bladet forholdt en række kilder, der tæller professorer i jura, tidligere ansatte, advokater og samarbejdspartnere, der alle tegner et billede af en virksomhed, der fupper deres kunder.

Dertil har Ekstra Bladet fremlagt kontrakter, mails og lydfiler. Sidstnævnte afslører, hvordan Marketing Savers direktør åbenlyst lyver over for en potentiel kunde.

Arvin Mazaheri har tidligere fået tvangslukket et firma som Marketing Saver, hvor flere kunder også følte sig taget ved næsen. Privatfoto
Arvin Mazaheri har tidligere fået tvangslukket et firma som Marketing Saver, hvor flere kunder også følte sig taget ved næsen. Privatfoto

Sladrer til Ekstra Bladet
Alligevel skriver Arvin Mazaheri onsdag formiddag på sin Facebook-side, at han afviser Ekstra Bladets og ikke mindst kundernes udlægning af sagen til trods for den massive dokumentation.

'Jeg synes det er ærgerligt at at komme i denne situation, og blive hængt ud af sine kunder, i sådan en grad, hvor de skal bruge Ekstra Bladet som medium,' lyder det fra Arvin Mazaheri.

Han oplyser desuden, at politiet har droppet sagen, til trods for at Vestegnens Politi over for Ekstra Bladet oplyser, at sagen undersøges. SENESTE: 12. februar meddeler politiet de mange anmeldere, at sagen er opgivet, da anklagemyndigheden ikke mener, at sagen kan føre til en dom. I stedet opfordres anmelderne til at søge en afgørelse ved en civil domstol.

'Jeg er helt uenig i disse kunders reaktion og har derfor bedt det danske retssystem om at se på sagen og træffe en afgørelse, som jeg og kunderne kan støtte os til,' tilføjer han.

Målløse kunder
Facebook-opdateringen har fået flere af de mere end 30 fuppede kunder, Ekstra Bladet har talt med, til at tabe underkæben.

- Jeg er gal, vred, trist. Det er fuldstændig vanvittigt, at de fortsætter med at fralægge sig ethvert ansvar. Jeg har ligget søvnløs om natten og har haft svært ved at passe mit arbejde på grund af det svindelnummer, de har udsat mig for, tordner Jesper Kjær Kristensen.

Han ejer Trapop Rengøring og blev i november bundet af to kontrakter, der kan løbe op i en pris på 300.000 kroner.

Jesper Kjær Kristensen er rasende på Marketing Saver og deres manglende villighed til at tage ansvar. Privatfoto
Jesper Kjær Kristensen er rasende på Marketing Saver og deres manglende villighed til at tage ansvar. Privatfoto
 

- Efter jeg læste hans Facebook-opslag, havde jeg lyst til at kaste op. Jeg fik det fysisk dårligt.

- Jeg kan simpelthen ikke forstå, man kan have så skruppelløs og dårlig en moral, lyder det fra Jesper Kjær Kristensen.

Samme oplevelse har flere af de andre kunder, der har læst Arvin Mazaheris Facebook-opslag.

I et par timer blev opslaget kommenteret livligt og kritisk. Arvin Mazaheri har nu slettet opslaget.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Arvin Mazaheri.

Herunder kan du læse hele kontrakten fra Marketing Saver og se de fælder, som bagmændene har bygget ind i den. Klik på de gule felter for en nærmere forklaring:

TIP OS! Er du blevet snydt af Marketing Saver? Eller kender du personkredsen bag firmaet? Del din viden i en mail til tech@eb.dk. Henvendelser behandles fortroligt, hvis det ønskes

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+