Skandale-direktør løber fra kæmpe regninger

Arvin Mazaheri har fået tvangslukket flere telemarketingfirmaer, hvor hverken skat eller moms blev betalt

Se Arvin Mazaheri i salgstalen, der skulle lokke unge sælgere til. Sagde de ja, ventede der 'mad hver dag', men lønnen så de ikke meget til. Pr-video
Følg Facebook Fup

SENESTE: Arvin Mazaheri har nu skiftet navn til August Emilius Christensen

TIP OS! Er du blevet snydt af Marketing Saver? Eller kender du personkredsen bag firmaet? Del din viden i en mail til tech@eb.dk. Henvendelser behandles fortroligt, hvis det ønskes.

Det er langt fra første gang, at Arvin Mazaheri fra Facebook-fupfirmaet Marketing Saver har problemer med at afregne moms og skatter korrekt.

Det afslører en aktindsigt, Ekstra Bladet Skandale-direktør løber fra kæmpe regninger har fået i en række af tvangslukkede og konkursramte selskaber, den unge forretningsmand har stået i spidsen for.

I disse uger forsøger kurator og advokat Thomas Torre Christiansen således at rede trådene ud efter konkursen i selskabet AM Telemarketing 2017 ApS, som Arvin var direktør i. Her er skattekontoen ifølge advokatens redegørelse overtrukket med 25.795,33 kroner, men beløbet kan blive større, når Gældsstyrelsen har opgjort kravet fra Skat.

Ekspert om fupfirma: Noget af det mest kriminelle

Gemmer sig i Vietnam
Mens Arvin ingen problemer har med at være med på telefonen i de retssager, han og Rasmus Gutfelt Skalbo har anlagt mod flere bondefangede firmaer, kan hverken kurator eller Sø- og Handelsretten i dag få kontakt med ham i sagen om AM Telemarketing 2017 ApS.

Det fremgår i stedet af redegørelsen fra Thomas Torre Christiansen, at en tidligere ansat i selskabet oplyser, at 'direktøren (Arvin, red.) nu er udrejst til Vietnam.' Og at der ingen aktiver er fundet i selskabet.

Arvin Mazaheri har en række af lukkede firmaer bag sig, hvor hverken Skat eller andre kreditorer fik deres penge. Pr-foto
Arvin Mazaheri har en række af lukkede firmaer bag sig, hvor hverken Skat eller andre kreditorer fik deres penge. Pr-foto
 

Storsvindler trænede fupfirma

Efterlod momsregning
Samme mønster går igen i Marketing-Partners IVS, der som det nuværende Marketing Saver bondefangede kunder til at tegne dyre kontrakter på ubrugelig markedsføring.

Her mangler der ifølge en opgørelse fra Gældsstyrelsen at blive betalt moms for 26.074,04 kroner.

Erhvervsstyrelsen krævede og fik sidste år tvangsopløst selskabet, som Arvin Mazaheri stod bag. Det skete, fordi selskabet ikke havde registreret en lovlig ledelse og heller ikke vil oplyse de legale ejere.

Forstå fupnummeret på få sekunder. Foto/redigering: Philip Davali, privatfotos/Sólfinn Hughes

Oister misbrugt i groft fupnummer

Betalte ikke a-skat
Endnu større er gælden efter Sales Opportunity IVS, der som Arvins andre personlige selskaber var hjemmehørende i Odense.

Her mangler Skat at modtage 177.835,07 kroner. Størstedelen af beløbet er manglende A-skat, men Skat har også indregnet moms for mindst 36.000 kroner, som man skønner aldrig er blevet indberettet korrekt.

Også i denne sag er det Erhvervsstyrelsen, der måtte gribe ind og forlange selskabet tvangsopløst, da det ingen lovlig ledelse havde.

Lokkede unge med mad: Se fupdirektørs vilde salgstale

Gik ned med stress
Modsat de andre sager mødte Arvin Mazaheri faktisk op i retten og afgav sin forklaring om problemerne i Sales Opportunity IVS.

Det fremgår af retsbogen hos skifteretten i Odense, at de ansatte ifølge ham har fået deres løn for salg af abonnementsaftaler, men det er en anden end Arvin, der stod for indeholdelsen af a-skatten, forklarede han.

Problemet for firmaet var bare, at kunderne annullerede deres abonnementer, hvilket gav selskabet et stort tab. Han forklarede samtidig det store kludder i regnskabet med, at 'han har været nede med stress.'

Arvin Mazaheri ønsker ikke at udtale sig om sagen i Ekstra Bladet.

Sagen kort

Ekstra Bladet har de seneste uger afsløret, hvordan en lang række mindre virksomheder er blevet groft fuppet til at acceptere vanvittige kontrakter fra firmaet Marketing Saver.

Det er sket ved, at sælgerne fra Marketing Saver har forsikret virksomhederne om, at de alene siger ja til at få Facebook-hjælp for 99 kroner om måneden. Den reelle regning er dog op til 150.000 kroner og nogle gange det dobbelte.

Også tidligere sælgere hos ejerne af Marketing Saver, Rasmus Gutfelt Skalbo og Arvin Mazaheri, fortæller, at de er blevet ført bag lyset og ikke vidste, at de løj over for kunderne.

De to ejere gemmer sig et ukendt sted i Spanien og nægter at tale med Ekstra Bladet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind