Kendte værter i kamp: Fra kollegaer til konkurrenter

Kampen for at høste stemmer nok til at hente en Den Gyldne Mikrofon-statuette er gået i gang

Mai-Britt Vingsø, Signe Krarup og Jojo stiller nu op - to mod en. Foto: Tariq Mikkel Khan
Mai-Britt Vingsø, Signe Krarup og Jojo stiller nu op - to mod en. Foto: Tariq Mikkel Khan

Den 20. september uddeles Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon, ved Prix Radio.

Det er 13. gang, at den eftertragtede pris skal overrækkes til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed ivrige radiolyttere - synes gør det allerbedst i æteren.

Ekstra Bladets læsere har allerede nomineret ti værter eller værtspar, som nu er med i det hæsblæsende kapløb om at vinde en af de to gyldne statuetter, der er på spil. En, der er dedikeret til en vært, der når ud til hele nationen, og en til en regional eller lokal radiovært.

Hvem skal have statuetten i år. Foto: Jonas Olufson Den Gyldne Mikrofon Nominér, nominér, nominér: Hvem er årets bedste radiovært?

I denne uge afsløres de ti nominerede her på ekstrabladet.dk med en videohilsen, som de selv har lavet. Derefter skydes selve afstemningen i gang.

Maria Josefine Madsen - bedre kendt som Jojo - har tidligere vundet Den Gyldne Mikrofon flere gang, da hun var vært på 'Go' Nova'. Nu sender hun morgenradio på P3, og hun er helt alene nomineret til prisen og til at slå sine tidligere kollegaer af den sejrsskammel, som de har siddet så solidt på de senest år. Se hendes video her:

Mai-Britt Vingsø, Dennis Ravn og Signe Krarup har allerede fem Den Gyldne Mikrofon-statuetter stående i deres 'Go' Nova'-studie. Og taler vist for sig selv.....

Den Gyldne Mikrofon Den Gyldne Mikrofon: Akut frygt for staffeli-cocker
Den Gyldne Mikrofon Den Gyldne Mikrofon: Tidligere vindere

1 kommentar
Vis kommentarer