Lasse Rimmer: - De er så stolte af mig

Kampen for at høste stemmer nok til at hente en Den Gyldne Mikrofon-statuette er gået i gang

Den 20. september uddeles Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon, ved Prix Radio.

Det er 13. gang, at den eftertragtede pris skal overrækkes til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed ivrige radiolyttere - synes gør det allerbedst i æteren.

Ekstra Bladets læsere har allerede nomineret ti værter eller værtspar, som nu er med i det hæsblæsende kapløb om at vinde en af de to gyldne statuetter, der er på spil. En, der er dedikeret til en vært, der når ud til hele nationen, og en til en regional eller lokal radiovært.

Hvem skal have statuetten i år. Foto: Jonas Olufson Den Gyldne Mikrofon Nominér, nominér, nominér: Hvem er årets bedste radiovært?

I denne uge afsløres de ti nominerede her på ekstrabladet.dk med en videohilsen, som de selv har lavet. Derefter skydes selve afstemningen i gang.

Blandt de ti nominerede er Nikolaj Valentin fra Mix FM. Han står hver morgen op og sender radio til de morgenfriske lyttere. Se hans video her:

Også Lasse Rimmer er så frisk om morgenen, at lytterne synes, han skal belønnes med en pris. Hans kollegaer på Radio 100 er helt mundlamme af stolthed over nomineringen.

Se flere nomineringsvideoer her:


 

4 kommentarer
Vis kommentarer