Sådan har du aldrig set Monopolets skaldepande

Kampen for at høste stemmer nok til at hente en Den Gyldne Mikrofon-statuette er gået i gang

Mads Steffensen sender i dag 'Mads og Monopolet' på P4.
Mads Steffensen sender i dag 'Mads og Monopolet' på P4.

Den 20. september uddeles Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon, ved Prix Radio.

Det er 13. gang, at den eftertragtede pris skal overrækkes til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed ivrige radiolyttere - synes gør det allerbedst i æteren.

Ekstra Bladets læsere har allerede nomineret ti værter eller værtspar, som nu er med i det hæsblæsende kapløb om at vinde en af de to gyldne statuetter, der er på spil. En, der er dedikeret til en vært, der når ud til hele nationen, og en til en regional eller lokal radiovært.

Hvem skal have statuetten i år. Foto: Jonas Olufson Den Gyldne Mikrofon Nominér, nominér, nominér: Hvem er årets bedste radiovært?

I denne uge afsløres de ti nominerede her på ekstrabladet.dk med en videohilsen, som de selv har lavet. Derefter skydes selve afstemningen i gang.

Mads Steffensen har i årevis kastet svære problematikker op i luften i 'Mads og Monopolet'. Det bliver han nu belønnet for med en nominering til Den Gyldne Mikrofon. Tilbage i 2009 vandt Steffensen faktisk statuetten for sit værtskab på selvsammen program.  Se hans video her:

Bente Bekker fra netradioen Radio PlayBack er igen i år nomineret til Ekstra Bladet radiorpris - og i år vil hun meget gerne have en statuette med hjem!

Se flere flere nomineringsvideoer her:
 

2 kommentarer
Vis kommentarer