Stem på dine favoritter!

Vind en eksklusiv hoteloplevelse og adgang til den store Prix Radio-fest, når du afgiver din stemme. Afstemningen er åben fra den 13. til den 18. september.

Det er Ekstra Bladets brugere og læsere der afgør hvilke radioværter der vinder i de to kategorier – Regionale radioværter og nationale radioværter.

Vinderne hyldes og fejres ved den store Prix Radio fest 20. september i Kastrup, og du kan faktisk være heldig at komme med.

Blandt alle der stemmer trækker vi lod om 2 x 2 VIP-billetter til den ellers lukkede Prix Radio fest 20. september i Kastrup.

Se det hele oppe fra på Hotel AC Bella Sky Copenhagen. Når du er færdig med at nyde udsigten, lover vi, at du sover godt på Københavns luksuriøse hotel med de to tårne.

Præmien inkluderer overnatning i dobbeltværelse på Hotel Bella Sky incl. morgenmad. Transport er ikke inkluderet i præmien. Læs konkurrence-vilkår her: https://ekstrabladet.dk/konkurrencer/

Nu er det endelig tid til at stemme!

Alle de ti nominerede er blevet bedt om at levere en videohilsen til ekstrabladet.dk, - det har otte valgt at gøre, og flere har været kreative i deres charmeoffentiv for at hente stemmer. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal stemme på, kan du se videohilsnerne i bunden af denne artikel.

Du kan stemme på din yndlingsvært - eller dine yndlingsværter -  frem til og med onsdag 18. september klokken 16. Først på selve festaftenen den 20. september vil vinderne blive afsløret.

Det er som altid Ekstra Bladet læsere, der både nominerer og kårer vinderen. Med andre ord er det en pris, man rigtig gerne vil vinde, hvis man er radiovært.

Hvis du drømmer om at feste med din yndlings-radiovært, har du mulighed for at deltage i konkurrencen om at komme med til prisfesten - en fedt og festlige aften med god mad, et glas vin eller to og så en masse radiopriser, der skal uddeles.

Du kan deltage i konkurrencen her:

KLIK HER for at deltage i konkurrencen om at vinde VIP-billetter inklusiv eksklusiv overnatning på Hotel AC Bella Sky Copenhagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Mest læste på ekstrabladet.dk