Dagens udgave

Arkivet i dag

Ekstra Bladets forside 24. april de forrige år...

Se alle aviser på 24. april fra 1904 til i dag

Se hvordan du bruger eBladet

Hovedbrud

Magasiner

Ishockey VM 2018

Ishockey-magasinet tager de erfarne fans og nybegynderne med ind bag kulisserne ved Danmarks 2018-VM i ishockey.

Magasinet går også i dybden med de andre 15 VM-nationer og de superstjerner, der kommer til Danmark, ligesom der er godt læsestof om de gode, gamle dage i danske ishockey-haller og fede reportager om dansk ishockey.

Køb

Bike Life

Bike Life guider og inspirerer dig til hvad du skal få ud af cyklesæsonen 2018.

Skal du i gang med at køre mountainbike, eller savner du inspiration til nye spor, er der masser af læsestof i dette års udgave af Bike Life. Cykler, træning, spor, rejser.

Køb

Formel 1 2018

I Formel 1-magasinet bliver du helt klar til den store Formel 1-sæson. Vi bringer et stort, ærligt interview med Kevin Magnussen om de store drømme og den barske virkelighed, der er at jagte point og prestige i en af de mest langsomme biler i feltet.

Køb

Bikeseason

Magasinet Bikeseason klæder dig på til et stort 2018, hvor Jakob Fuglsang har kaptajn-rollen i Tour de France, og en række yngre danske ryttere er ved at køre sig ind i verdenseliten. Fra de belgiske brosten over spurter i sommerens etapeløb til VM, der til efteråret køres i Østrig.

 

Køb

Brøndby Biblen

Magasinet er kun for abonnenter på eBladet.

I Brøndby Biblen får du 100 sider med masser af nørdstof og nostalgi om klubben, legenderne og spillerne i gult og blåt. Du kan også læse eksklusive interviews, hvor du kommer tæt på blandt andet Daniel Agger, Christian Nørgaard og Kim Vilfort.

 

Køb

Champions League 17/18

Kan Real Madrid virkelig vinde for tredje gang i træk? Hvem er de nye superstjerner? Og hvordan ser de danske profiler den nye sæson?

Det og meget mere får du indsigt i med Champions League-magasinet 2017/18. Der er nostalgi, en kæmpe træneranalyse, eksklusive interviews, kampprogram og masser af andre lækkerier klar til dig, så du kan blive klædt på til årets mesterskabsturnering.

 

Køb

Køb abonnement

Ansv. chefredaktør:Poul Madsen