Dagens udgave

Arkivet i dag

Ekstra Bladets forside 25. februar de forrige år...

Se alle aviser på 25. februar fra 1904 til i dag

Se hvordan du bruger eBladet

Hovedbrud

Magasiner

Brøndby Biblen

Magasinet er kun for abonnenter på eBladet.

I Brøndby Biblen får du 100 sider med masser af nørdstof og nostalgi om klubben, legenderne og spillerne i gult og blåt. Du kan også læse eksklusive interviews, hvor du kommer tæt på blandt andet Daniel Agger, Christian Nørgaard og Kim Vilfort.

 

Køb

Champions League 17/18

Kan Real Madrid virkelig vinde for tredje gang i træk? Hvem er de nye superstjerner? Og hvordan ser de danske profiler den nye sæson?

Det og meget mere får du indsigt i med Champions League-magasinet 2017/18. Der er nostalgi, en kæmpe træneranalyse, eksklusive interviews, kampprogram og masser af andre lækkerier klar til dig, så du kan blive klædt på til årets mesterskabsturnering.

 

Køb

NFL-magasin

NFL-magasinet 2017 er et overflødighedshorn af lækker grafik, stats, analyser og store historier om livet i NFL og med en detaljegrad og nørde-faktor, der er på højde med det, man finder i NFL's hjemland USA.

Vi har fulgt danske Andreas Knappe siden begyndelsen af 2017 til en stor fortælling om dramaet op til og under draften, og om livet med evig eksamen som ny spiller for Super Bowl-finalisten Atlanta Falcons.

 

Køb

Premier League 2017

Hvordan stiller holdene i Premier League op? Hvordan blev Christian Eriksen en af Europas største stjerner?

Hvem skal vi holde øje med i den kommende sæson? Og hvorfor kæmper Manchester United stadig for at træde ud af Alex Fergusons skygge? Det er bare nogle af de svar, vi giver i det 132 sider store Premier League-magasin, der er på gaden nu.

Vi er helt tæt på Christian Eriksen, livet i Premier League og fortæller alt, der er værd at vide om de 20 hold, der kæmper om titlen og milliarderne i Premier League.

Køb

Tour de France 2017

Hvornår går superstjernerne til angreb i bjergene? Hvordan blev Jakob Fuglsang Danmarks store klassementshåb? Hvorfor er Skys tilladelser til brug af stoffer på den forbudte liste et problem for Froome? Kan Nairo Quintana både køre Giro og Tour, og hvem kan ellers udfordre Skys superstjerne?

Det er bare nogle af de svar, vi giver i det 180 sider store Tour de France-magasin, der er på gaden nu.

Vi er tæt på Froome, Fuglsang og de andre stjerner, fortæller alt, der er værd at vide om de 21 etaper og 22 hold. Du får læsestof til sommeren og den store, seriøse guide til løbet.

Køb

FORMEL 1 - 2017

Vi har været på besøg hos Kevin Magnussen og fulgt danskeren tæt under de sidste forberedelser til 2017-sæsonen og hører den danske stjerne, hvorfor han tror på fremgang efter sin exits fra de traditionsrige teams McLaren og Renault.

Vi har givet statistikkerne og grafikkerne et løft og fortæller over 84 siders gennemgang alt, du har brug for at vide om de 10 teams, 20 kørere og 20 løb i 2017-sæsonen.

Køb

BIKE LIFE

Hvordan træner Lars Bak? Er Gravel Bike det nye sort? Hvordan kommer du med på Zwift-bølgen? Er den nye Factor 02 cykel pengene værd

Det og meget mere får du svaret på i det 132 sider store Bike Life, der er på gaden nu.

Bike Life byder på masser af inspiration, gode råd, test, gear og interessante historier, alt sammen til dig, der bruger cyklen som motionsform på den ene eller anden måde.

Køb

BIKE SEASON 2017

I hvilke forårsklassikere og etapeløb slår danskerne til i 2017? Hvordan er Peter Sagan, når han ikke kører fra alt og alle på landevejene? Hvad har Danmark af nye talenter på vej? Og hvordan ser løbene og holdene i World Touren egentlig ud?

Det og meget mere får du i det 132 sider store Bike Season, der er på gaden nu.
Vi bringer over 80 sider om løbene og holdene, tegner portrætter af snesevis af stjerner og har selvfølgelig helt styr på, i hvilke løb danskerne kan markere sig.

Køb

Køb abonnement

Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen