LIVE på eb.dk

Koncert med CHRISTOPHER - fredag den 10. juli kl. 20

En af Danmarks allerstørste popmusikere – Christopher – er på fredag klar til at skabe god stemning til din aften, når han giver koncert live på eb.dk kl. 20.

Ti år – fire album-udgivelser og 20 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin. Christopher har manifesteret sit talent og indtaget positionen som en af de største danske popmusikere og den mest spillede danske artist i 2019. Senest har han udgivet singlen 'Leap Of Faith'. En sang, der handler om de valg, vi bliver stillet over for i livet, og hvordan vi vælger at tackle dem. Sangen er anden single fra Christopher i år, der tidligere på året udgav 'Ghost', der har ligget nummer et på den danske airplay chart i flere uger.

Det er ikke kun i Danmark, Christopher er populær. 1,5 milliarder streams worldwide taler deres tydelige sprog og viser den kæmpe indvirkning, Christopher de sidste ti år har haft på musikscenen. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur, men også Europa er begyndt at kalde.

Så glæd dig – slip glæden fri. Mærk musikken live på eb.dk.