Annonce:
Annonce:

11 millioner visninger: Dansende lufthavnsmedarbejder går viralt

- Jeg kan slet ikke forstå det, lyder det fra den overraskede medarbejder, efter en video af ham dansende på landingsbanen er gået viralt

Se den dansende lufthavnsmedarbejde her.
Annonce:
Følg Ferie

Der er nogle, der er gladere end andre, når de ifører sig arbejdstøjet og møder ind på job.

En af dem, der ikke blot formår at komme igennem arbejdsdagen med et smil på læben, men som også formår at give andre et smil med på vejen, er Kyran Asford, der arbejder for JetStream Ground Services i Greater Rochester International Airport i New York.

I hvert fald har han taget internettet med storm, efter en flypassager ved navn Terry McBride filmede og efterfølgende delte en video af Kyran Ashford på job. På videoen kan man nemlig se lufthavnsmedarbejderen danse rundt på landingbanen.

- Så det her skete lige ude foran mit vindue, da jeg skulle flyve hjem til Nashville fra New York. Den fyr er for sej!, skrev Tery McBride i Facebook-opslaget, som på fem dage er blevet set mere end 11,5 millioner gange.

'En elendig mor!': Nu forklarer den udskældte fly-passager sig

Annonce:

'Jeg er fuldstændig forbløffet'
Videoen af dansen er gået så viralt, at Kyran Ashford nu har fået sit eget hashtag, #TarmacDancer.

- Jeg er fuldstændig forbløffet over det. Alt, jeg gjorde, er en del af den, jeg er. Min mor opdragede mig til at være den slags mand, der har en god personlighed, og som aldrig bliver flov over at være den, han er, siger Kyran Ashford til Democrat & Chronicle.

På Facebook er det stormet ind med positive kommentar, der roser Kyran Ashfords arbejdsglæde, men selvom det først er nu, omverdenen får øje på den dansende lufthavnsmedarbejder, så er hans positivitet ikke noget nyt for kollegerne, fortæller Kyran Ashfords chef:

- Han får folk til at føle sig trygge i stressende situationer, og hans livlighed er oprigtig, siger Lawrence Kleinman til Democrat & Chronicle.

Du kan se videoen øverst i artiklen

Her ligger jeg! 200 kilo tung sæl spærrede landingsbanen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: