17-årig anholdt: Hoppede ud af flyet under landing

Teenageren åbnede nødudgangen og løb ud på landingsbanen, hvor han blev tacklet af lufthavnspersonale

En amerikansk teenager hoppede ud af nødudgangen, netop som flyet var landet i San Francisco. Foto: /ritzau/Mikkel Berg Pedersen
En amerikansk teenager hoppede ud af nødudgangen, netop som flyet var landet i San Francisco. Foto: /ritzau/Mikkel Berg Pedersen
Følg Ferie

Passagerer på et fly fra Panama City fik sig en oplevelse ud over det sædvanlige, da de tirsdag eftermiddag lokal tid landede i San Francisco International Airport.

Ifølge flere nationale medier – heriblandt ABC og NBC Bay Area – blev en 17-årig passager nemlig så utålmodig, at han åbnede nødudgangen på det store Boeing 737-fly fra Copa Airlines og hoppede ud på landingsbanen.

Den amerikanske teenager blev dog hurtigt tacklet af lufthavnspersonale, som tilbageholdte ham, indtil politiet kom frem.

- Det var blot en helt almindelig landing, men pludselig opdagede alle, at den midterste nødudgang stod åben, fortæller passageren Sebastian Tamarelle, som sad lige bag nødudgangen, til ABC.

- Lige da flyet landede, åbnede en knægt nødudgangen, hoppede ud på vingen og gled ned, fortæller en anden passager ved navn Matt Crowder til NBC Bay Area.

To piloter suspenderet: Glemte alt om landingsstellet

Blev kørt til hospitalet
Hændelsen skete, da flyet stod stille og ventede på grønt lys til at køre ind til gaten, fortæller flyselskabet i en officiel udtalelse:

- En Copa-medarbejder lukkede efterfølgende nødudgangen, og flyet fortsatte til gaten, hvor resten af passagerne og personale forlod flyet sikkert. Passageren bliver tilbageholdt af politiet. Vi samarbejder fuldt ud med de relevante myndigheder for at støtte den igangværende efterforskning, lyder det fra Copa Airlines.

Ifølge talsmand Doug Yakel fra San Francisco International Airport blev teenageren ikke skadet under sit mærkværdig stunt, men blev alligevel transporteret til hospitalet for at gennemgå en psykiatrisk evaluering.

Absurd video: Hotelgæster kæmper om de bedste pladser ved poolen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt