200 meter til havet: Her er Danmarks billigste sommerhus

Danmarks billigste sommerhus er sat til salg, men det trænger til en kærlig hånd

Oven i salgsprisen skal du også regne med at betale en lejerudgift på omkring 12.000 kroner om året. (Foto: Mæglerfirma Asger Larsen)
Oven i salgsprisen skal du også regne med at betale en lejerudgift på omkring 12.000 kroner om året. (Foto: Mæglerfirma Asger Larsen)

Den er god nok - der skal ikke et nul mere bagpå.

Danmarks billigste sommerhus er sat til salg hos Mæglerfirma Asger Larsen til en ganske overkommelig pris på 135.000 kroner.

Og det er et sjældent fund, ifølge Boliga.

Der er nemlig kun fem andre danske sommerhuse, der sniger sig ned under en pris på 150.000 kroner.

Huset ligger på Carlsbergvej i Lendrup kun cirka 200 meter fra Limfjorden, så det er meget nemt for familiens vandhunde at tage den daglige dukkert for at komme væk fra solens varme.

Selvom en gratis tur til Maldiverne lyder meget fristende, er det ofte for godt til at være sandt - pas på falske Facebook-konkurrencer, advarer rejsebureauer. (Foto: 18. Flickr/Hiroyuki-H) Ferie Rejsebureauer advarer: Pas på falske konkurrencer på Facebook

En meget kærlig hånd
Men prisen er måske meget berettiget, hvis man ser på husets stand.

De 45 kvadratmeter indeholder nemlig hverken varme eller el, så køleskabet er for eksempel drevet med gas. Og vand findes på grunden, men uden for huset.

Det betyder altså, at dine bare baller kommer til at fryse lidt, for nattetisseriet foregår udenfor i tørkloset.

Men det gælder generelt for de ældre sommerhuse i den prisklasse, at de alle kræver en meget kærlig hånd, ifølge mægleren Asger Larsen.

– De gamle huse, der ikke er blevet gjort noget ved, står oftest til en så lav pris. Dette hus står på lejet grund med en lejerudgift på 12.000 kroner om året, og med de ekstra omkostninger til renovering skal der postes mange penge i projektet. Men du kan ikke finde et godt hus i den prisklasse, der ikke skal gøre noget ved.

– Generelt skal huse til den pris ofte have ny beklædning, for eksempel ny isolering, nye vinduer og dørene skal sættes i stand. Du betaler sådan set ikke for ret meget mere end byggeretten. Du køber en ramme, som du kan bygge videre på, siger han til Ekstra Bladet.

Du kan også købe en af disse ni øer, hvor du kan bygge dit næste sommerhus.

1 af 4 Er du tissetrængende må du smide bukserne udenfor. Der er nemlig ingen vand i selve huset. (Foto: Mæglerfirma Asger Larsen)
2 af 4 Huset kræver en meget kærlig hånd, så du betaler i virkeligheden kun for en ramme, som du kan bygge videre på. (Foto: Mæglerfirma Asger Larsen)
3 af 4 Sommerhusene i denne prisklasse har oftest mange mangler. De skal tit have nye vinduer og bedre isolering. (Foto: Mæglerfirma Asger Larsen)
4 af 4 Oven i salgsprisen skal du også regne med at betale en lejerudgift på omkring 12.000 kroner om året. (Foto: Mæglerfirma Asger Larsen)
6 kommentarer
Vis kommentarer