2015 lægger ud med rekordbillige flypriser

Snup flybilletten nu – oversøiske rejser har ikke været billigere i seks år

Take off i uge 4 er en rigtig god idé (Foto: Benson Kua/Flickr)
Take off i uge 4 er en rigtig god idé (Foto: Benson Kua/Flickr)
Følg Ferie

Det rejselystne folk går en fest i møde i 2015. Et pristjek, udført af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk, viser nemlig, at oversøiske flyrejser fra både København og Billund ligger på det laveste niveau i seks år, og den gennemsnitlige pris på flybilletter til Europa og fjernere kontinenter med afrejse i uge 4 ligger på det laveste niveau siden 2010.

Derfor SKAL du slukke for hjernen i ferien

I forhold til i januar sidste år er gennemsnitsprisen på flybilletter fra København faldet med 15 pct. og fra Billund med 12 pct.

10 oversøiske rejsemål indgår i pristjekket, og det viser blandt andet, at man fra København kan få tur/retur-billetter til Rio de Janeiro for 4.254kr., til New York for kr. 2.399 kr. og til Tokyo for kr. 3.642 kr.

Svedhytte med algegrøn pool – nej tak!

Hamborg og København er billigst på flyvninger i Europa
Er du mest til Europa-rejser, skal rejsen i januar bookes fra København eller Hamborg, hvis du vil have fat i de billigste billetter.

Fra Billund skal rejsende i gennemsnit slippe 1.189 kr., mens gennemsnitsprisen på en europæisk flyvning fra København ligger på 660 kr., hvilket stort set er uændret siden 2012, og gennemsnitsprisen på flyvninger fra Hamborg ligger på det laveste niveau nogensinde, nemlig 672 kr.

Er kampen om armlænet slut?

Dermed bliver den tyske storby også et oplagt valg for specielt jyske rejsende, der vil på storbyferie i Europa. Disse priser skyldes i høj grad, at lavprisselskabet EasyJet har etableret base i Hamborg.

– Rejsende fra København kan glæde sig over, at prisen på flyvninger til populære storbyer holder sig på et lavt niveau, siger Ole Stouby fra travelmarket.dk og fortsætter:

– Prisfaldet på flyvninger fra Hamborg, der sker på grund af den større konkurrence mellem lavprisflyselskaberne, vil efter min mening tage til. Så mit bud er, at jyderne vil få endnu flere billige flypriser indenfor det kommende år.

(Tabel: Travelmarket.dk)
(Tabel: Travelmarket.dk)
 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+