21-årig smidt af fly efter terrorist-joke

En ung mand skabte uro på et fly, da han kaldte sig selv en terrorist

Et Jet Airways-fly blev mandag forsinket i mere end halvanden time, fordi en 21-årig mand jokede med at være terrorist. Foto: Rajanish Kakade/AP
Et Jet Airways-fly blev mandag forsinket i mere end halvanden time, fordi en 21-årig mand jokede med at være terrorist. Foto: Rajanish Kakade/AP
Følg Ferie

Alle burde snart være klar over, at man ikke laver vittigheder omkring bomber eller terrorister, når man befinder sig i lufthavnen eller om bord på et fly.

Ikke desto mindre dukker der i tide og utide stadigvæk sager op, som beviser, at det ikke er alle, som har situationsfornemmelse nok til at vente med de upassende vittigheder.

Denne gang drejer dig sig om en 21-årig mand, som mandag skulle med Jet Airways på en indenrigsflyvning fra Kolkata til Mumbai i Indien.

Det skriver flere lokale og internationale medier, heriblandt Times of India og BBC.

Om bord på flyet valgte den unge mand - ifølge medierne - at hive sit tørklæde op foran ansigtet for at tage et billede af sig selv, hvorefter han skrev teksten: 'Terrorist om bord. Jeg ødelægger kvindehjerter'.

Uheldigvis så flere ombordværende passagerer beskeden på den 21-åriges telefon, hvilket fik en af dem til at advare kaptajnen, der fik sikkerhedspersonalet til at smide manden af flyet.

Du kan se den 21-åriges billede herunder (artiklen fortsætter under billedet)

Kvindes makeup-taske skyld i over 300 flyaflysninger

En joke
Den 21-årige fortalte efterfølgende, at billedet samt teksten var en joke til hans venner, og sikkerhedspersonalet fandt da heller ikke nogen mistænkelige genstande i hans personlige ejendele.

Den 21-årige blev dog alligevel overdraget til politiet for yderligere forhør, skriver BBC.

Lufthavnen har bekræftet hændelsen over for det britiske medie og siger, at de 'tilbageholdte en mand i 20'erne på grund af mistænkelig aktivitet på flyet, hvor han brugte et sprog, der blev forstået som en trussel mod sikkerheden'.

Jet Airways har endnu ikke udtalt sig om hændelsen, men flyet med 160 passagerer om bord endte med at blive forsinket i cirka halvanden time på grund af 'joken', så mon ikke, de vil kræve kompensation for den 21-åriges manglende situationsfornemmelse.

Falsk bombealarm i lufthavn skyldtes sexlegetøj

En fuldtonet skandale

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.