Annonce:
Annonce:

23 mødre med samme sæddonor tog sammen på ferie

Mødrene, der alle boede i Hollywood, fandt hinanden på Facebook og arrangerede en fællesferie – med sig tog de alle deres børn, som vel at mærke er halvsøskende

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)
Annonce:
Følg Ferie

I USA er åben sæddonation de seneste år blevet meget populært. Metoden indebærer kort fortalt, at barnet, når det fylder 18 år, kan få kontakt med donor, hvis de ønsker det – men indtil det 18. år er donors identitet skjult bag en kode.

Koderne anvendes ofte af børn, der har en donorfar, til at finde halvsøskende - det kunne man bl.a se i programmet Donorbørn på TV2, der blev sendt i efteråret.

Tilbage fra ferie med kvinden med eks-kærestens navn

I Hollywood er en mands kode også blevet anvendt med det formål at finde halvsøskende, men her er det mødrene - 23 af slagsen - der har fundet hinanden og dermed også deres børns halvsøskende.

Her er de mest irriterende nationaliteter på skiferien

Og det har nu ført til, at de 23 mødre og alle deres børn har været på ferie sammen. Det skriver The Hollywood Reporter.

- Det var vildt. Der var 12 toårige, siger Sarah Fain, der stod bag den store fælles ferie, til The Hollywood Reporter og fortsætter:

- Det er en af den slags ting, som man den første halve time synes er underligt, men derefter føles det fuldkomment normalt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: