Annonce:
Annonce:

2500 km lang hundejagt: Hvalp kom med det forkerte fly og stak af i lufthavnen

Labradoodle-hvalpen blev siden fundet og genforenet med sin bekymrede ejer

En labradoodle som denne på billedet, gjorde sin ejer godt nervøs, da den ikke blot endte på det forkerte fly, men også stak af i lufthavnen efterfølgende. Foto: Colourbox
En labradoodle som denne på billedet, gjorde sin ejer godt nervøs, da den ikke blot endte på det forkerte fly, men også stak af i lufthavnen efterfølgende. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Ferie

En forsvundet labradoodle-hvalp ved navn Cooper satte en sand canadisk hundejagt i gang i sidste uge, da den ved et uheld blev puttet på det forkerte fly og sidenhen stak af fra lufthavnen.

Det skriver Daily Mail.

Den 11-måneder gamle hvalp skulle flyve fra lufthaven Halifax i Nova Scotia i Canada i onsdags for at tilbringe nogle dage med sin ejer Terri Pitmans familie i Deer Lake, mens hun selv rejste til Jamaica i forbindelse med et bryllup.

Ved en fejl kom flyselskabet 'WestJet' dog til at putte hvalpen Cooper på det forkerte fly, så i stedet for at blive forenet med familien i Deer Lake, endte den i Hamilton, Ontario – cirka 2500 kilometer væk fra dens rigtige destination.

Hovsa! Forældre glemte sovende datter på flyet

Stak af fra lufthavnen
Eventyret stoppede dog ikke i lufthaven for det bette hvalp, der under en lille toilettur udenfor, benyttede sig af muligheden for at gøre forvirringen endnu større ved at stikke af.

Annonce:

Derfor blev flyselskabet nødt til at ringe til Terri Pitmann og fortælle, at ikke nok med at de først havde fløjet hendes hund det forkerte sted hen, så havde de nu også mistet den helt.

Ifølge Daily Mail skyndte Terri Pitmann sig herefter på et fly mod Hamilton, hvor hun fik hjælp af lokale borgere, som havde læst om den lidt utraditionelle hundeeftersøgning på de sociale medier.

- Fremmede mennesker skrev til mig og spurgte, hvordan de kunne hjælpe. Flere var ude og lede klokken tre og fire om morgenen, fortæller Terri Pitmann, der dog kunne ånde lettet op knap to dage efter, Cooper forsvandt.

Fredag blev hunden nemlig fundet i god behold.

- Hunden betyder alt for mig, og tanken om at miste ham gjorde mig syg, skrev Terri Pitmann efterfølgende i et opslag på sin Facebook:

- Cooper endte med lidt ømme fødder fra at have gået og løbet på det våde terræn, og han er fysisk udmattet, men det kunne have endt meget værre, skrev hun blandt andet også i opslaget, som du kan se herunder:

Annonce:

Ford flyver videre: Ingen straf efter landing på forkert bane

Flyselskab betaler omkostningerne
WestJet har ifølge Daily Mail tilbudt at betale Coopers' regning dyrlægeregning samt de omkostninger, der kom ud af hundejagten. Det er uklart, hvordan fejlen med det forkerte fly opstod.

- Vores primære fokus var at genforene Cooper og hans ejer, og vi er i løbende kontakt med Terri for at sikre os, at hunden er okay, sagde WestJet's talsperson efterfølgende og fortsatte:

-  Det var en fælles indsats, og vi sætter pris på støtten fra Terri og hendes familie, The Dream Team (lokal organisation, red.), John C. Munro International lufthavn og vores lokale WestJetters. Alle arbejdede uafbrudt på at finde hunden. Fremadrettet vil vi se på, hvilke procedurer vi kan rette på, så vi sikrer os, at sådan en hændelse ikke sker igen.

Se listen: Ni skøre årsager til, passagerer er blevet smidt af fly

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: