3 rejse-apps: Lufthavnsdating, penge tilbage og adgang til loungen

 

Den kedelige ventetid i lufthavnen kan bruges ganske fornuftigt, hvis smartphonen er pakket med de rigtige apps (Foto: remolacha.net/Flickr)
Den kedelige ventetid i lufthavnen kan bruges ganske fornuftigt, hvis smartphonen er pakket med de rigtige apps (Foto: remolacha.net/Flickr)

Få lidt lufthavnsluksus

(Foto: LoungeBuddy/App Store)
(Foto: LoungeBuddy/App Store)

Flere lufthavne har gjort deres loungeområder tilgængelige for alle rejsende – også dem, som ikke er medlem af fordelsklubber. Trænger du til lidt fred og ro, så du kan få lidt arbejde fra hånden, et sted, hvor du kan tage en lille lur eller et sted med et toilet, hvor du ikke risikerer traumer, er app'en LoungeBuddy din guide.

Chris Martin og resten af britiske Coldplay er nummer tre på listen med sangen 'Magic'.(Foto: Flickr/Andrea Labate) Elektronik Her er sangene du har sex til

App'en lister lounges i mere end 500 af verdens mest populære lufthavne, og viser dig billeder af, hvad der er bag de lukkede døre – på den måde undgår du at betale for noget, som du ikke synes, er det værd. Finder du, det du ser tiltrækkende, kan du betale for adgangen direkte via app'en.

Loungebuddy er gratis og kan downloades til iPhone her og til Android her.

Få dine penge tilbage ved forsinkelser

(Foto: AirHelp/App Store)
(Foto: AirHelp/App Store)

AirHelp er en gratis app, der fører din klagesag for dig, hvis dit fly er blevet forsinket eller aflyst. Folkene bag app'en snupper en del af din gevinst, hvis I vinder sagen, og arbejder ellers efter princippet 'vi bliver ikke betalt, hvis du ikke bliver betalt'.

Den del, som AirHelp beholder, hvis I vinder, varierer alt efter, hvor meget du er berettiget til i kompensation. Har du f.eks. ret til at få 250 euro (1.861 kr.) refunderet, beholder AirHelp 62 Euro (461 kr.). Har du ret til at få 400 euro (2.977 kr.) refunderet, beholder Airhelp 100 euro (744 kr.).

Se hele prislisten her.

Ferie Ryanair vil vinde kunder med smartwatches

Du kan føre en sag med AirHelps hjælp på sager, der er helt op til tre år gamle. Det kan du selvfølgelig også gøre selv, men hvis du ikke gider bruge din tid på noget, som du måske ikke får noget ud af, så er app'en er potentiel god ven. 

Download til iPhone her og til Androird her.

Lufthavnsdating

(Foto: AirZolo/App Store)
(Foto: AirZolo/App Store)

Med app'en AirZolo kan rejsende, der venter i lufthavnen, møde andre i samme situation. Og som venter på samme fly. App'en muliggør altså en form for lufthavns-dating – I kunne f.eks. spise sammen inden afgang – som kan fortsættes, når I rammer jeres fælles destination.

App'en er gratis og kan downloades til iPhone her.

0 kommentarer
Vis kommentarer