8 lande, 21 kvinder: Anthony rejste Europa rundt med Tinder

I to måneder rejste 25-årige Anthony Botta rundt i Europa og boede hos kvinder, han 'matchede' med på dating-appen Tinder

På to måneder nåede den 25-årige Anthony Botta at bo hos 21 kvinder, som han fandt gennem dating-appen Tinder. Foto: Privat
På to måneder nåede den 25-årige Anthony Botta at bo hos 21 kvinder, som han fandt gennem dating-appen Tinder. Foto: Privat

Belgien, Holland, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Ungarn, Tjekkiet og Polen.

I disse otte lande formåede 25-årige Anthony Botta fra Bruxelles i Belgien at 'matche' med hele 21 forskellige kvinder på Tinder, som tillod ham gratis overnatning, og på den måde kunne den unge serie-dater rejse Europa rundt i to måneder for nærmest ingen penge.

Det skriver The Independent.

Ifølge belgieren selv var det dog ikke de billige overnatningsmuligheder, der var hovedårsagen til eventyret. Han havde nemlig netop afsluttet sit studie og kunne se frem til en sidste lang sommerferie, inden 'voksenlivet' med fuldtidsjob skulle begynde:

- Jeg ville nå et sidste vildt roadtrip. Jeg havde flere forskellige idéer, men så fik jeg idéen om 'Tindersurfing', og jeg vidste med det samme, at det ville være en fed og sjov måde at rejse på, siger han til det britiske medie og fortsætter:

- Dét, at jeg kunne spare penge samtidig, spillede selvfølgelig en rolle, men det handlede mere om at møde nye mennesker, andre kulturer og opleve steder, jeg ikke havde været før. Jeg elsker at komme ud af min komfortzone, og det formåede Tindersurfing helt klart at gøre.

Se også: 93-årig tager nettet med storm: Rejser til Kenya for at arbejde på børnehjem

Sådan gjorde han
Ifølge Anthony Botta lavede han forarbejdet på Tinder, inden han drog videre til et nyt land eller en ny by. Han ændrede sin placering således, at han kunne swipe sig frem til sit næste kvindelige match på den ønskede destination.

- Jeg var virkelig ikke kræsen, for når alt kom til alt, ledte jeg egentlig bare efter et sted at bo, siger han til Independent, men indrømmer hurtigt efterfølgende, at han selvfølgelig helst ville finde en kvinde, som han fandt tiltrækkende.

Ifølge den 25-årig Tinder-ekspert fandt han kvindelige matches/værter i alle byer på nær i Østrigs hovedstad, Wien.

Det var dog sværere end som så at få de mange overnatningsmuligheder i hus, da mange af Tinder-brugerne - af gode årsager - gerne vil skrive lidt og lære personen at kende, inden de byder ham velkommen i deres hjem. Og det blev hurtigt en forhindring for Anthony Botta, som havde travlt med at finde ud af, hvor han skulle hen, og hvor han skulle sove:

- Efter et par dage fandt jeg hurtigt ud af, at jeg ikke kunne bruge tre timer om dagen på at skrive på Tinder for at forklare, hvad jeg havde gang i, så jeg benyttede i stedet følgende taktik: Jeg brød isen ved at skrive: 'Du er mit første match i denne by', og når kvinden så svarede tilbage, ville jeg sende hende et link til min kanal på YouTube med spørgsmålet: 'Vil du være min vært?'.

Herunder ses Anthony med en af sine 'matches' ved navn Ewelina (artiklen fortsætter under billedet):

Se også: Badejernet Christopher viser overkroppen frem

Sådan tog kvinderne det
Det var dog ikke alle kvinder, der fandt belgierens 'rejs Europa rundt med Tinder'-plan attraktiv, fortæller den 25-årige til The Independent:

- Det hyppigeste svar var: 'Wow, det er cool, men det er ikke noget for mig. Held og lykke med rejsen', men jeg fik selvføgelig også en hel del negative kommentarer, svinere osv. Men der var også nogle kvinder, der bare skrev ja, inden vi overhovedet havde snakket.

I de fleste tilfælde overnattede Anthony Botta kun en enkelt nat, måske to, men i et enkelt tilfælde, hvor han 'matchede' med en kvinde, som han klingede ekstra godt med, blev han boende i fem dage.

- Jeg får næsten dårlig samvittighed over at sige nej til at have dig boende, skriver en pige ved navn Nicci Larsen til dette Instagram-billede af Anthony uden tøj på.

Se også: Kim Kardashians fede ferie: Slåskamp, nøgne vejrmøller og en kæmpe dildo

Havde ikke sex med alle
Det værste ophold, fortæller Anthony, var det sidste ophold i Polen:

- Efter at have boet to måneder i en kuffert, endte jeg i en lille, beskidt lejlighed i Polen. Den var så lille, at hun (kvinden, han matchede med, red.) måtte tage opvasken i badet, fortæller han og fortsætter:

- Desuden så kunne vandet ikke rigtig komme ud, fordi det var blokeret af hår. Det var virkelig ulækkert. Derudover var hun ryger, hvilket ikke er noget for mig.

Se også: Sex med 100 kvinder i 100 lande: Kæresten sagde OK til de 10 sidste

Selvom Anthony Botta nåede at bo hos hele 21 forskellige kvinder i otte forskellige lande, så er det bestemt ikke dem alle, som han klikkede med romantisk.

- Det var, som det er på en normal Tinder-date. Nogle gange ender man i seng sammen, andre gange ikke. Hvis vi ikke klikkede, og magien ikke var der, så sov jeg bare på sofaen, siger den 25-årige mand, der nu er tilbage i Bruxelles, hvor han arbejder i marketing

På trods af sit eventyr, vil Anthony dog bestemt ikke opfordre kvinder til at prøve det samme:

- Tinder er fyldt med klamme fyre, der sender pik-billeder, inden de overhovedet har skrevet 'hej'.

Tindersurfing is going pretty well, thanks #DonZebotta

Et opslag delt af Tinder Surfer (@zebotta) den

Se også: Se listen: Det tænker turisterne, når de besøger Danmark

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen