Her er verdens bedste strande

Han har netop været i byernes by Paris, og snart går turen til Den Dominikanske Republik. Skuespiller og tv-vært Christopher Læssø har været der før, og han bliver aldrig træt af at vende tilbage

Strandene på Den Dominikanske Republik er uforlignelige, og derfor rejser Christopher Læssø tilbage dertil igen. Pr-foto: Spies
Strandene på Den Dominikanske Republik er uforlignelige, og derfor rejser Christopher Læssø tilbage dertil igen. Pr-foto: Spies

Min drømmerejse går til ...

- Hvad er en drømmerejse egentlig andet end et postkort eller en plakat fra Star Tour? Det er da klart, at hvis jeg selv kunne bestemme, at jeg så helst ville have stillet et privat jetfly til rådighed. Så var jeg også fri for Cimbers sparsommelige benplads. Derudover har det den anden fordel, at jeg kunne rejse hen, lige hvor jeg ville. Min drømmerejse er at se hele verden.

 

 

Min sidste ferie gik til ...

- Jeg var i Paris tidligere på måneden med min kæreste og min svigerfamilie. Jeg elsker den by. En perfekt blanding af arkitektur, kultur og demografi gør, at der hviler en helt unik atmosfære over byen, som er gensynet værd hver eneste gang.

- Hvis du godt kan lide mad, er Paris også gastronomiens hovedstad Her kan du få alt, lige fra det traditionelle franske køkken til det mere eksperimenterende. Det er bare at gå ud i gaderne, og så dukker der den ene gastronomiske perle op efter den anden.

Se også: Den ultimative USA-rejse lokker

 

- Hvis du gerne vil have stimuleret din trang til at kigge på kunst, vil jeg foreslå, at du går på det nyrenoverede Picasso-museum. Når selv Jay-Z dedikerer et helt nummer til ham – ja, så må det være et besøg værd.

- Samlingen består mest af kunstnerens private værker fra hans hjem, og man føler sig ret privilegeret, når man får lov til at få et kig på de produktioner, som han aldrig nænnede at give afkald på. Selvfølgelig skal man også se Louvre, men det tager mere end en dag at komme igennem denne kæmpemæssige kunstsamling.

- Min far bor i en forstad til Paris, og det er altid rart at komme lidt ud fra centrums virvar for at koble lidt af. Folk fra Marokko, Senegal, Algeriet, Mali og så videre står for alverdens kulinariske oplevelser derude. Hans by, Sevran, er et besøg værd.

 

Min næste rejse går til ...

- Jeg gav min kæreste en rejse til Den Dominikanske Republik i fødselsdagsgave. Jeg har været der før, og jeg vil altid gerne komme igen. Stedet er et af de smukkeste, jeg nogensinde har set. Bounty-strande, smukke bjerge og glade mennesker, der drikker rom og hører høj musik dagen lang.

- Naturen er frodig og grøn, og strandene findes ikke bedre. Landet er forholdsvis uspoleret, hvis man holder sig fra rejseselskabernes resorter, hvilket gør, at ferien altid føles dejlig autentisk.  Beboerne er ekstremt gæstfrie og glade, og det kan ikke andet end at smitte af på os, der kommer til landet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen